Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kurcze ja miałam rozpisaną przez dietetyka dietę 1000 kcal i w 3 razy w tygodniu siłownię po 2 godzinki i niestety kalorie leciały, ale ja zaczęłam tracić siły i przytomność wiec musiałam dać sobie spokój, teraz chwilowo nic nie stosuję, bo się rozleniwiłam :-)
Danula do usłyszenia i czekamy na wieści związane z pracą
Danula, trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli!!

Pa Danula i daj jutro znac jak po rozmowie.

Witam:-)
Danulka ja poprosze mi przesłać jedzonko na kolacje bo jak czytam to mi slinka leci:-)Danulka kochanie po prostu teraz żałują że cie zwolnili:-) trzymam kciuki aby wszystko poszło po twojej mysli
Kolorwowych snów kobitki![]()
Witam was dziewczynki w końcu mam odwagę do was zajrzeć czytam was codziennie ale jakoś nie dałam rady wcześniej.
Słoneczka musze wam napisać że coś mnie podkusiło i poszłam na wizytę do mojej pani doktor po czym mi oznajmiła że to nie była ciąża tylko mam dużą torbiel która spowodowała wyższy poziom bety i dwie kreseczki więc możemy się dalej starać za miesiąc mam iść na usg kontrolne czy po okresie torbiel się wchłonie bo nie chce mnie faszerować nie potrzebnie lekami a i powiedziała że na wypisie napisali dlatego że to była wczesna ciąża i samoistne poronienie bo wypisałam się na własne żądanie a jak mi nie robili badań to po co miałam tam siedzieć skoro tak samo mogłam być w domu.
Więc kolejny raz mam na swoim przykładzie że jak nie pójdziesz na prywatną wizytę i nie zapłacisz to nic ci nie powiedzą:--(
kobietki będę do was zaglądała ale mam kolejny problem bo moja mama jest chora i to poważnie więc muszę się nią zająć a ona mieszka 60km od łodzi więc będę musiała to jakoś pogodzić a mój brat jest w londynie i muszę tu sama sobie dać radę z pracą i mamą.
Już wam kobietki nie marudze kolorowych snów
buziaczki dla was kochane:-)
. Trzymam kciuki za mamę, żeby było już tylko lepiej. Zaglądaj do nas częsciej
ściskam dziękuje):-)
ja wchodzę na tą stronkę bo działam w tym trochę...
ciekawa jestem co wymyślili w Twojej starej pracy... pewnie żałują że Cię zwolnili
Sówka, Motyl, She, Ilonka, Nikki, Ola81 pozdrawiam i życzę miłego dnia !!:-)

kawki ?
![]()
Dzien Dobry dziewczynki:-)
Anetko ja tez poprosze taka sliczna kawke:-)

Witam,
Danulka juz po rozmowie jesteś???

Oj Karola - powiem Ci ,że naprawdę różnie z tym bywa niestety.Też myślałam,że jak prywatnie pojdę to będę porządnie traktowana...bo na państwowej służbie zdrowia też się przejechałam.Ale to jak mnie zalatwił prywatny lekarz-to naprawdę ręce opadają.Chodziłam do niego prawie rok żeby zajść w drugą ciążę...no i udało się.tylko...że ani on ani poprzedni gin (też prywatnie) nie zauważyli,ze mam pekniętą szyjkę macicy..i to było powodem porodu przedwczesnego.mimo dramatycznego ratowania przez lekarzy w małym szpitaliku (gdzie były naprawdę dobre warunki ) nie udało się.lekarze którzy ratowali ciążę -byli w szoku, że tak mnie zostawil lekarz prowadzący ciążę...
oj dziś mam podły humor
Sówka, Motyl, She, Ilonka, Nikki, Ola81, Anetka_83,agnieszka0240 - i wszystkie niewymienione koleżanki pozdrawiam

co tu taka cisza![]()

Danula, to super, że tak się ułożyło!! Gratuluję!!Cześć laseczki :-)
Melduje, że już jestem po rozmowie i jutro zasuwam do pracy na drugą zmianę w sobotę też w niedziele na rano potem cały tydzień na rano do soboty, w niedziele na nockę już i cały tydzień nocka i na drugą od poniedziałku i od nowa...aż do pażdziernika ;-)
Umowa do pażdziernika, stawka z drugiej grupy czyli z tej na której mnie zwolnili więc nie jest żle powiem, że nawet bardzo dobrze, do tego soboty i niedziele i powiem, że będzie fantastycznie nawet
No i najważniejsze wracam co prawda nie na swój odcinek ale na swoją starą zmianę i do mojej pierwszej mastrowej pod którą pracowałam od początku, więc mam nadzieje, że jakoś się to da i szybko połapie co i jak w poszyciach do forda :-)
Kurcze ale się cieszę :-):-):-):-)
Witam dziewczyny!! Ja dzisiaj rano odwiozłam mamę i siostrę na lotnisko, poleciały na Teneryfę, a potem pojechałam z dzieckiem na zakupy i nakupowałam sobie ubrań ciążowych i jestem super zadowolona!!
Danula, to super, że tak się ułożyło!! Gratuluję!!
A co tu tak pusto dzisiaj? Rudzia chyba na 12 h do pracy poszła?

Danula - kawka wypita?
gratuluję robotki :-)
ja właśnie popijam i szukam towarzystwa...
kurka - myślałam że Leonidas już zdrowy i wszystko ok - a tu dziś wysypki dostał, zaraz potem ból głowy, brzucha -poleciałam do lekarza...niby nic szczególnego nie widać.A jak wracałam to młody zwracał jak kot za plot...wszyscy się na nas z odrazą patrzyli...Teraz śpi, więc pewnie szykuje mi się ciężka noc.
Rudzia - jak sprawa z mieszkankiem?
Pozdrawiam
idę czereśnie umyć... - któraś też by chciala? to więcej opłuczę![]()