• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dziewczyny jutro idę na szkolenie i badania do mojej starej pracy dziś dzwonili czy wrócę jestem ciekawa o co w tym chodzi z tego co wiem to nadal zwalniają a teraz nagle chcą mnie zatrudnić? Hmmmmm :sorry2:
Ale nic to idę zobacze o co im chodzi dokładnie ;-)

reklama
mam od lekarza diete niskocholesterolowa...i sama przekształciłam ja jeszcze na maksymalnie 1000kcal..plus ćwiczenia rano i wieczorem
kurcze ja miałam rozpisaną przez dietetyka dietę 1000 kcal i w 3 razy w tygodniu siłownię po 2 godzinki i niestety kalorie leciały, ale ja zaczęłam tracić siły i przytomność wiec musiałam dać sobie spokój, teraz chwilowo nic nie stosuję, bo się rozleniwiłam :-)

Danula do usłyszenia i czekamy na wieści związane z pracą

Dziewczyny jutro idę na szkolenie i badania do mojej starej pracy dziś dzwonili czy wrócę jestem ciekawa o co w tym chodzi z tego co wiem to nadal zwalniają a teraz nagle chcą mnie zatrudnić? Hmmmmm :sorry2:
Danula, trzymam kciuki, żeby poszło po Twojej myśli!!

reklama
Kochane moje ja Was najserdeczniej przepraszam, że się nic nie odzywam, ale jestem z Wami całym serduszkiem:-) po prostu w czwartek strasznie źle się czułam (zaliczyłam pierwsze rzyganko) i musiałam jechać do ginka po L4 -> mam do 23 lipca:-D i zrobił mi też USG i widziałam serduszko Sóweczki -> nawet nie wiecie jak się wzruszyłam:-D w piątek miałam wyjazd, a od niedzieli strasznie się czuję:wściekła/y:...dopiero dziś jest lepszy dzień, bo mogłam zjeść już coś ciepłego i normalnego:tak::-)postaram się czasem zaglądać:-)

Kurczę nic nie wiedziałam o Izie, ale strasznie Ci kochana współczuję...i zaraz muszę na tamtym wątku poczytać:baffled:

Ehh dziś chyba taki dzień, bo na Lutówkach też dwie dziewczyny straciły Maleństwa:angry:
Witam:-) tak się cieszę że małej sówce ładnie bije serduszko i wszystko jest ok:-) a dobry pawik nie jest zły:-p:-):-) trzymaj się i pamietaj że mdlości juz niedugo się skonczą:-)

Joł :cool2::cool2::cool2::-D
Madzia kochana jak humorek dzisiaj ? miłego dnia Ci zyczę :-)
a dziękuję dzisiaj dopisuje mi dobry humorek:-)
Anetko zjęcia cudne i psiaki też:-)

Witam
na bolącą głowę proponuję kawkę, na bolącą duszę jagodziankę z bitą śmietaną :)
Rany uzależniłam się od forum... już mi się śniło!! To pierwsze objawy...:-D

Ale ogólnie to dziś jeszcze jestem przygnębiona (chyba zabrakło jagodzianek...)po wczorajszej wizycie u ginka. Jutro znowu idę - pobrac posiew.
Powinnam była wziąć sobie męża ginekologa ;-) to bym nie musiała tylu obcym facetom się pokazywać. I wszystko na miejscu.hihi
Kurcze dobre, mąz ginekolog:-p może mój M sie przekwalifikuje:-D:-D a co do jagodzianek to uwielbiam, codziennie kupuję sobie rano do pracy:-)

dziendberek :)))) ja wpadlam sie przywitac i napic sie z wami kawusi :))))

kochane moje jesli chodzi o prace heheh to wczoraj tak samo wszyscy reagowali na mnie jak weszlam do dziadkow :))))) oooo ty tutaj a co ty tu robisz, a co sie stalo:-):-):-)
mowilam wam ze siostra moja przyleciala do mnie - no i teraz wzielam sobie w tygodniu zmiany a w weekendy mam wolne i troche z Tomem i malym mam okazje posiedziec :))))):-):-) ona poki co nie ma pracy wiec siedzi sobie z malym a ja pracuje :)))) jutro mam 12 godzin od 8 do 8;-);-)
12 godzin to duzo, nie przemęczaj sie kochana;-)

Zakaz kawki?? Ojjj nie wiem jakbym przeżyła :sorry2:
To wpadnij na zupkę :-)kalafior i do tego kotlety z kurczaka mniammmmm :-)
Danulka ja poprosze mi przesłać jedzonko na kolacje bo jak czytam to mi slinka leci:-):-D

martusia..kawka owszem ale bez małego co nieco...

powiem wam coś w tajemnicy..przez te 3,5 tygodnia diety poszło mi won ponad 5 kilosków
gratuluję, bardzo duzo schudłaś:-) musisz miec silna wolę, tylko pozazdrościć:-)

Danulka kochanie po prostu teraz żałują że cie zwolnili:-) trzymam kciuki aby wszystko poszło po twojej mysli:tak:

Kolorwowych snów kobitki:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry