• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Marta jak na usg wychodzi wszystko ok z tobą i bobaskiem, to nie przejmuj się małym brzuszkiem, zobaczysz jeszcze ci z dnia na dzień wyskoczy tak, że będziesz sama zdziwiona :) Mojej siostrze dopiero w 6 miesiącu pojawił się brzuszek :)

reklama
joł:cool2:

Danula gratuluję !!! :-D a kawka dla Ciebie zawsze się znajdzie :-)

Madzia czyli mówisz że do wtorku się obijasz :cool2::-D

Gabrysia zdrowia dla synusia życzę!!! jak Wam minęła noc?

Iza...daj znac jak się czujesz...pozdrawiam gorąco. Trzymaj się !

Olka a Ty gdzie ?

She wracaj !!! :tak::-)

Ilonka !!! ja Ci kawkę wczoraj zrobiłam a Ty sobie poszłaś :wściekła/y::-D

Marti, Sówka jak się mamuśki czujecie ? :-)

Motyl, Nikki, Karola, Ola81, Rudzia, Agnieszka0240 pozdrawiam gorąco !!!

eh... idę sobie kawke zrobic... któraś chętna ?
Anetko dzisiaj się nudziłam:szok: normalnie szok, czas mi się dłużył, jednak wolę mieć dużo pracy bo dzień szybciej mija.

Cześć kochane:******:-D:-D:-D
Melduję się, że u nas wszystko dobrze:tak: narazie brzusio malutki, wszyscy się dziwią że już zaczynamy 5 miesiąc:szok:
czuję się dobrze i już nie mogę się doczekać pierwszych ruchów:tak: czasami czuję takie coś jakby przelewanie ale nie wiem czy to maluszek:confused: w każdym bądź razie póki co spokojnie czekam:tak:
w poniedziałek idę na badania, m.in. na glukozę:-p ciekawe jak zniosę ten ulepek. No a za tydzien w piątek jadę na wizytę do ginka i wierzę że usłyszę same dobre wiadomości i może dowiemy się kto mieszka w brzuszku:-D
z wyjazdu do Tunezji zrezygnowaliśmy, woleliśmy nie rezygnować. Co prawda straciliśmy 10% ceny ale co tam dzidziuś najważniejszy:tak:
POZDRAWIAM WAS wszystkie baaaardzo gorąco i mam nadzieje, że i u Was jakoś powolutku do przodu. Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości, mam nadzieję że mi wybaczycie:tak:
CAŁUJĘ I ŚCISKAM:****

Tak sie cieszę że u Was wszystko dobrze sie układa:-) Wybaczamy, jestes zwolniona z nadrabiana bo teraz musicie duuużo wypoczywać:-) daj znać po wizycie:-) czuję jednak że będzie mała Milenka;-) Pozdrawiam gorąco:-)

Danulka jak pierwszy dzień w pracy?
Ola jak pęcherz?
Rudzia zyjesz? nie przepracowuj się:-p
Karola jak czuje się mama?

Ja dzisiaj sie dowiedziłam że jak bym miała prawko to teraz bym była w Gdyni razem z moim szefem, co prawda pytał mnie w środe czy mam prawko ale myślałam ze robi to z czystej ciekawości a on potrzebował kierowcy bo to starszy Pan, ma ok 65 lat. Tylko sie zastanawiam jak bym mu kawę parzyła jednocześnie kierując:szok::-D:-D
Pozdrawiam Was wszystkie goraco i zycze milego wieczoru:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry