Marti83
happy mumy:D
Martunia!!!!!!!!! Jak ja się cieszę!!!!!!!!!
Witaj Olu
GRATULUJĘ PANI MAGISTER

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Martunia!!!!!!!!! Jak ja się cieszę!!!!!!!!!
GRATULUJĘ PANI MAGISTER

nie mam wątpliwości, bo to w końcu już 5 miesiąc i czas na ujawnienie się :-)Witaj IlonkaMówisz, że to dzidziuś? ale cudnie
![]()
Dziekuję!!
jejku Martuś to ja czekam na wieści czy w brzusiu jest MILENKA![]()
bo apetyt mam na mięsko jak nigdy

nie mam wątpliwości, bo to w końcu już 5 miesiąc i czas na ujawnienie się :-)
a ja mam malutki brzuch i się zastanawiam gdzie mi się ten maluszek ukrył
ok myszki moje kochane, lecę bo tak się tu zadomowiłam, ze w domku nic zrobić nie mogę
Pozdrowionka dla wszystkich i całuski, będę później

Anetko dzisiaj się nudziłamjoł
Danula gratuluję !!!a kawka dla Ciebie zawsze się znajdzie :-)
Madzia czyli mówisz że do wtorku się obijasz
Gabrysia zdrowia dla synusia życzę!!! jak Wam minęła noc?
Iza...daj znac jak się czujesz...pozdrawiam gorąco. Trzymaj się !
Olka a Ty gdzie ?
She wracaj !!!:-)
Ilonka !!! ja Ci kawkę wczoraj zrobiłam a Ty sobie poszłaś
Marti, Sówka jak się mamuśki czujecie ? :-)
Motyl, Nikki, Karola, Ola81, Rudzia, Agnieszka0240 pozdrawiam gorąco !!!
eh... idę sobie kawke zrobic... któraś chętna ?
normalnie szok, czas mi się dłużył, jednak wolę mieć dużo pracy bo dzień szybciej mija.Cześć kochane:******
Melduję się, że u nas wszystko dobrzenarazie brzusio malutki, wszyscy się dziwią że już zaczynamy 5 miesiąc
czuję się dobrze i już nie mogę się doczekać pierwszych ruchówczasami czuję takie coś jakby przelewanie ale nie wiem czy to maluszek
w każdym bądź razie póki co spokojnie czekam
w poniedziałek idę na badania, m.in. na glukozęciekawe jak zniosę ten ulepek. No a za tydzien w piątek jadę na wizytę do ginka i wierzę że usłyszę same dobre wiadomości i może dowiemy się kto mieszka w brzuszku
z wyjazdu do Tunezji zrezygnowaliśmy, woleliśmy nie rezygnować. Co prawda straciliśmy 10% ceny ale co tam dzidziuś najważniejszy
POZDRAWIAM WAS wszystkie baaaardzo gorąco i mam nadzieje, że i u Was jakoś powolutku do przodu. Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości, mam nadzieję że mi wybaczycie
CAŁUJĘ I ŚCISKAM:****