• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Ja tylko sie melduje ze dalej w dwupaku ,oby jeszcze z 3 tygodnie i niech sie dzieje co chce:tak:.A moje dziecko to staszny len i zamiast kopac to sie tylko przeiąga:-D.Powiem Wam ze 3 dziewczyny z sierpniówek juz urodziły :szok:a to dopiero poczatek lipca wiec ja zaczynam sie stresowac:baffled:.Pozatym wyobrazcie sobie ze jedna dziewczyna ma żebro pękniete tak ją dziecko kopnęło:szok: ,po prostu szok.

Buziaki .

reklama
Marti ja tez mam takie ''przelewania w brzuszku'' i tez sie zastanawialam czy to jest wlasnie to...
Na ktorego grudnia masz termin?
Motylku no Tobie to juz nie wiele zostalo do konca...:-)

No niewiele i niestety męcze sie juz potwornie.Zrobie fotke to wkleje i zobaczycie jaka ze mnie słonica:sorry2:.
Agnieszka to przelewanie to raczej jeszcze nie to prawdopodobnie wszystko Ci sie w brzuchu przestawia bo macica sie poszerza.Mi połozna powiedziała że jak poczuje pierwsze ruchy dziecka to bede wiedziała i miała kobieta racje:tak:.Jeszcze troszeczke i na pewno poczujesz.
Dobranoc kochaniutkie.​

Marti ja tez mam takie ''przelewania w brzuszku'' i tez sie zastanawialam czy to jest wlasnie to...
Na ktorego grudnia masz termin?
Motylku no Tobie to juz nie wiele zostalo do konca...:-)

Ja odczuwam coś jakby skakanie nerwu:confused:raz na środku a raz po prawej stronie brzuszka. Motylku czy to to hmmm?

Aga termin mam na 11 grudnia, za tydzień mam wizytę i zobaczymy:tak: a póki co 19 tydzień zaczynamy a brzusio malutki i tylko 2kg na +. Przed ciążą miałam jak to się mówi brzuch przyrośnięty do krzyża hehe więc może dlatego jego rozmiar nie powala:confused: mam nadzieje, że na usg wszystko będzie oki:tak:
A Ty kochana na kiedy masz termin? i jak Twój brzusio?

Całuski dla wszystkich:*** miłego dnia dziewuszki kochane:**

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane :-)

Karolcia przykro mi z powodu mamy:-( mam nadzieję że wyzdrowieje i wszystko wróci do normy, trzymaj się kochana;-) pamietaj że zawsze możesz napisać a my postaramy ci się pomóc;-)a proszę bardzo:-) a Tobie humorek dopisuje?Bardzo się cieszę:-) widzisz zawsze wszystko powoli zaczyna sie układać, pamietasz 3 miesiące temu siedziałysmy bezrobote w tragicznym humorze, a teraz z dnia na dzień jest coraz lepiej:-)Zupka palce lizać, mniam mniam:-D
A ja dzisiaj miałam mily dzien bo dowiedzialam sie że mój szef jedzie w delegację i wraca dopiero we wtorek:-) nawet nie wiecie jak sie cieszę z tego powodu, mam błogi spokój do wtorku:-DKolorowych snów dziewczynki;-)

Pamiętam kochana pamiętam ale tak wiele się od tego czasu zmieniło :tak:
Cieszę się, że zupka smakowała :-)

joł:cool2:
Danula gratuluję !!! :-D a kawka dla Ciebie zawsze się znajdzie :-)
Madzia czyli mówisz że do wtorku się obijasz :cool2::-D
Gabrysia zdrowia dla synusia życzę!!! jak Wam minęła noc?
Iza...daj znac jak się czujesz...pozdrawiam gorąco. Trzymaj się !
Olka a Ty gdzie ?
She wracaj !!! :tak::-)
Ilonka !!! ja Ci kawkę wczoraj zrobiłam a Ty sobie poszłaś :wściekła/y::-D
Marti, Sówka jak się mamuśki czujecie ? :-)
Motyl, Nikki, Karola, Ola81, Rudzia, Agnieszka0240 pozdrawiam gorąco !!!
eh... idę sobie kawke zrobic... któraś chętna ?

Dziękuje :-)to ja mimo, że tak bardzo spóżniona poproszę o tę kawkę :tak:
Miłego weekendu kochana :-)

Cześc kochane
opierniczaj, bom źle postąpiła :) Bardzo przepraszam :zawstydzona/y:w ramach tego może serniczek, albo ciasto snikers :-) mogę zaproponować :-)
Danusiu, super, ze z pracą do przodu :) Jak ty jesteś zadowolona to i my :) Gratuluję :)

Dziękuje :-)cieszę się i to bardzo w końcu mam zajęcie nie siedze w domu :-)

Cześć kochane:******:-D:-D:-D
Melduję się, że u nas wszystko dobrze:tak: narazie brzusio malutki, wszyscy się dziwią że już zaczynamy 5 miesiąc:szok:
czuję się dobrze i już nie mogę się doczekać pierwszych ruchów:tak: czasami czuję takie coś jakby przelewanie ale nie wiem czy to maluszek:confused: w każdym bądź razie póki co spokojnie czekam:tak:
w poniedziałek idę na badania, m.in. na glukozę:-p ciekawe jak zniosę ten ulepek. No a za tydzien w piątek jadę na wizytę do ginka i wierzę że usłyszę same dobre wiadomości i może dowiemy się kto mieszka w brzuszku:-D
z wyjazdu do Tunezji zrezygnowaliśmy, woleliśmy nie rezygnować. Co prawda straciliśmy 10% ceny ale co tam dzidziuś najważniejszy:tak:
POZDRAWIAM WAS wszystkie baaaardzo gorąco i mam nadzieje, że i u Was jakoś powolutku do przodu. Niestety nie jestem w stanie nadrobić zaległości, mam nadzieję że mi wybaczycie:tak:
CAŁUJĘ I ŚCISKAM:****

No nareszcie jakieś wieści od Ciebie :-)strasznie się cieszę, że u Was wszystko w porządku :tak: czekam na wieści kto gości w brzuszku :tak:

Anetko dzisiaj się nudziłam:szok: normalnie szok, czas mi się dłużył, jednak wolę mieć dużo pracy bo dzień szybciej mija.
Tak sie cieszę że u Was wszystko dobrze sie układa:-) Wybaczamy, jestes zwolniona z nadrabiana bo teraz musicie duuużo wypoczywać:-) daj znać po wizycie:-) czuję jednak że będzie mała Milenka;-) Pozdrawiam gorąco:-)
Danulka jak pierwszy dzień w pracy?
Ola jak pęcherz?
Rudzia zyjesz? nie przepracowuj się:-p
Karola jak czuje się mama?
Ja dzisiaj sie dowiedziłam że jak bym miała prawko to teraz bym była w Gdyni razem z moim szefem, co prawda pytał mnie w środe czy mam prawko ale myślałam ze robi to z czystej ciekawości a on potrzebował kierowcy bo to starszy Pan, ma ok 65 lat. Tylko sie zastanawiam jak bym mu kawę parzyła jednocześnie kierując:szok::-D:-D
Pozdrawiam Was wszystkie goraco i zycze milego wieczoru:-)

A pierwszy dzień nie najgorzej ale powiem Ci, że czuje każdym mięśniem i kosteczką te 8 godzin jakie przerobiłam :tak:

Ja tylko sie melduje ze dalej w dwupaku ,oby jeszcze z 3 tygodnie i niech sie dzieje co chce:tak:.A moje dziecko to staszny len i zamiast kopac to sie tylko przeiąga:-D.Powiem Wam ze 3 dziewczyny z sierpniówek juz urodziły :szok:a to dopiero poczatek lipca wiec ja zaczynam sie stresowac:baffled:.Pozatym wyobrazcie sobie ze jedna dziewczyna ma żebro pękniete tak ją dziecko kopnęło:szok: ,po prostu szok.Buziaki .

No to już nie wiele Ci zostało :tak: kurcze żebro??? :szok: wow nieżle :sorry2:

Miłego weekendu Dziewczyny!!
My siedzimy dziś w domu i smażymy naleśniki, bo pogoda do niczego...

U mnie pogoda też nie najlepsza ale naleśników robić mi się nie chce ;-)

Rudzia kochana gdzie znowu jesteś???????????? Wszystko u Was w porządku??? Co z mieszkaniem?? Kurcze odezwij się koniecznie!!!!!!!!!

Nikki cieszę się, że z maluszkiem wszystko dobrze

Ola było porządne opijanie magistra?? :-D

Izunia napisz kochana choć kilka słów co u Ciebie

Gabrysia jak synek zdrowy już?

Karola a Ty jak sobie dajesz radę? Co u mamy?

Agnieszka, Gosia, Sówka, She, pozdrawiam Was bardzo serdecznie :-)

Miłego weekendu kochane i duuuuuużo słoneczka :-)

reklama
Witajcie dziewczynki:-)
Podczytuje co piszecie i wszamam chlebek z pomidorkiem:-)

Marti ja mam termin na swieta:-)
Dokladniej to na 26 grudnia i czekam juz z niecierpliowoscia na ten swoj cudowny prezencik:-)

Nikki super,ze z dzidzia wszystko dobrze:-)Bardzo sie ciesze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry