agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Ola 15 trzymaj sie kochana...nawet nie wiem co powiedziec aby Ci choc troche ulzylo...
To wszytko jest niesprawiedliwe:-(
To wszytko jest niesprawiedliwe:-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku, a to coś w brzuszku to chyba dobrze się domyślasz. Życzę Ci spokojnej reszty ciąży i mam nadzieję, że obydwie będziemy w grudniu tulić swoje maluszki. Pozdrawiam.Ja odczuwam coś jakby skakanie nerwuraz na środku a raz po prawej stronie brzuszka. Motylku czy to to hmmm?
Aga termin mam na 11 grudnia, za tydzień mam wizytę i zobaczymya póki co 19 tydzień zaczynamy a brzusio malutki i tylko 2kg na +. Przed ciążą miałam jak to się mówi brzuch przyrośnięty do krzyża hehe więc może dlatego jego rozmiar nie powala
mam nadzieje, że na usg wszystko będzie oki
A Ty kochana na kiedy masz termin? i jak Twój brzusio?
Całuski dla wszystkich:*** miłego dnia dziewuszki kochane:**
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku, a to coś w brzuszku to chyba dobrze się domyślasz. Życzę Ci spokojnej reszty ciąży i mam nadzieję, że obydwie będziemy w grudniu tulić swoje maluszki. Pozdrawiam.
masz już brzuszek? bo kiedyś czytalam, że malusi i to mnie uspokoiło bo ja też mam mini mini
tzn jak ktoś wie, że jestem w ciązy to widzi że brzuszek większy ale jak ktoś się nie orientuję to sobie myśli ale musiała się najeść hehe
dziś idę na glukozę, obym dała radę
no i powoli zaczynam mieć stresa przed piątkową wizytą na usg, ale wierzę że będzie wszystko dobrze

,ale powiem Wam ze teraz to ja czasami płacze tak mi dziecko sie rozpycha
,normalnie sprawdza jak moja skóra moze sie bardzo naciagnąc
;-).Jednaj jak jej dłuzszy czas nie czuje to tez w panike wpadam
.Tak zle i tak niedobrze
.Witam wieczornie.
Któras sie pytała o ruchy dziecka w 19 tyg. to moze juz byc to ale kazda to odbiera inaczej.Po prostu wsłuchaj sie w siebie.
A o to Wasza fomumowa słonica![]()