• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Ja odczuwam coś jakby skakanie nerwu:confused:raz na środku a raz po prawej stronie brzuszka. Motylku czy to to hmmm?

Aga termin mam na 11 grudnia, za tydzień mam wizytę i zobaczymy:tak: a póki co 19 tydzień zaczynamy a brzusio malutki i tylko 2kg na +. Przed ciążą miałam jak to się mówi brzuch przyrośnięty do krzyża hehe więc może dlatego jego rozmiar nie powala:confused: mam nadzieje, że na usg wszystko będzie oki:tak:
A Ty kochana na kiedy masz termin? i jak Twój brzusio?

Całuski dla wszystkich:*** miłego dnia dziewuszki kochane:**
Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku, a to coś w brzuszku to chyba dobrze się domyślasz. Życzę Ci spokojnej reszty ciąży i mam nadzieję, że obydwie będziemy w grudniu tulić swoje maluszki. Pozdrawiam.

Bardzo się cieszę, że u Ciebie wszystko w porządku, a to coś w brzuszku to chyba dobrze się domyślasz. Życzę Ci spokojnej reszty ciąży i mam nadzieję, że obydwie będziemy w grudniu tulić swoje maluszki. Pozdrawiam.

Haniu a jak u Ciebie??jesteśmy na tym samym etapie :tak: masz już brzuszek? bo kiedyś czytalam, że malusi i to mnie uspokoiło bo ja też mam mini mini:tak: tzn jak ktoś wie, że jestem w ciązy to widzi że brzuszek większy ale jak ktoś się nie orientuję to sobie myśli ale musiała się najeść hehe:-D:-Ddziś idę na glukozę, obym dała radę:-D no i powoli zaczynam mieć stresa przed piątkową wizytą na usg, ale wierzę że będzie wszystko dobrze:tak:
Mówisz, że to mój bąbelek tak mnie delikatnie puka, co za radośc:tak:

Wszystkie Was kobitki pozdrawiam i życzę udanego poniedziału:***

OLU własnie przeczytałam i przytulam mocno wiem jak bardzo chcieliscie dziecko,odpocznij i wracaj di nas szybciutko.

A z tm ruchem maleństw to rzeczywiscie na początku jest bardzo przyjemne:tak:,ale powiem Wam ze teraz to ja czasami płacze tak mi dziecko sie rozpycha:baffled:,normalnie sprawdza jak moja skóra moze sie bardzo naciagnąc:no:;-).Jednaj jak jej dłuzszy czas nie czuje to tez w panike wpadam:angry:.Tak zle i tak niedobrze:-D.

Olu15 - niesprawiedliwe to życie...
Jak to mój gin powiedział ostatnio -Pan Bóg niesprawiedliwie dzieli...
U Motylka brzuszek - konkret:) fajny, mój mąż twierdzi, że kobiety w ciąży są taaakie ładne :-) -potwierdzam!
a jaki u Ciebie Nikki -jest już coś widać?

Dziewczyny - a tu na poprawę nastroju:
przychodzi baba do lekarza cała w muchach
lekarz: co się stalo?
baba: zostałam ZMUSZONA

reklama
Olu, bardzo mi przykro. Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że tym co zawsze pozostaje jest nadzieja, że to wszystko skończy się dobrze, pomimo obecnych ciężkich doświadczeń.
(*) dla Twojego dzieciątka

Witam wieczornie.
Któras sie pytała o ruchy dziecka w 19 tyg. to moze juz byc to ale kazda to odbiera inaczej.Po prostu wsłuchaj sie w siebie:tak:.

A o to Wasza fomumowa słonica:-D

Chyba piłkę plażową ukryłaś pod bluzeczką ;-)
Super brzusio! widać że Dzidziuś będzie lubił się wyróżniać skoro już teraz tak się wybija na przód :-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry