• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
witam moje kochane - na poczatek to ja was WSZYSTKIE mocno ale to mocno sciskam i wysylam cumolki ;))):-):-):-):-)
przepraszam ze tak ostatnio mnie tu malo ale kurcze pracuje teraz w tygodniu wiec ostatnio nie mam na nic czasu....
jutro mam wolne wiec obiecuje nadrobic zaleglosci :-):-):-)
niedlawno wrocilam z pracy wiec jestem padnieta.... mal tego bylam sama na pietrze bo 3 laski zadzwonily ze NAGLE chore.... mowie wam masakra....

Danusiu jesli chodzi o mieszkanko to jak narazie siedzimy wciaz na szpilkach.... zlozylismy papiery ktore nam kazano i nadal czekamy ale dzis moj tom byl pytac co z nasza sprawa i mowia ze tokwestai czasu i lada dzien moze dostaniemy nowa umowe ze raczej nie mam takiej opcji zeby nas stad wyrzucli lub zmienili na nowe.... tak wiec jestem dobrej mysli :))):-):-)

Ostatnia edycja:
Cześć laseczki :-)

Melduje, że już jestem po rozmowie i jutro zasuwam do pracy na drugą zmianę w sobotę też w niedziele na rano potem cały tydzień na rano do soboty, w niedziele na nockę już i cały tydzień nocka i na drugą od poniedziałku i od nowa...aż do pażdziernika ;-)
Umowa do pażdziernika, stawka z drugiej grupy czyli z tej na której mnie zwolnili więc nie jest żle powiem, że nawet bardzo dobrze, do tego soboty i niedziele i powiem, że będzie fantastycznie nawet :tak:
No i najważniejsze wracam co prawda nie na swój odcinek ale na swoją starą zmianę i do mojej pierwszej mastrowej pod którą pracowałam od początku, więc mam nadzieje, że jakoś się to da i szybko połapie co i jak w poszyciach do forda :-)
Kurcze ale się cieszę :-):-):-):-)

GRATULUJE Kochana :* nie moglo byc inaczej ;-);-)

ale sie stesknilam za Toba....
pisz jak bedziesz miala chwielke co tam u ciebie :-):-)

CUMOLKI;-);-)

witam dziewczyny
właśnie wróciłam ze szpitala,diagnoza straszna,niesprawiedliwa i zwalajaca znóg...
po raz drugi z reszta-ciąża pozamaciczna,jak szłam jeszcze żywa,widziałam na usg i rozwijająca się książkowo..
niestety miałam dwa wyjścia:operacja lub zastrzyk z chemia...
wybrałam to drugie
strasznie rozwala organizm ale cóz,wyboru nie miałam
dlatego żegnam się chwilowo z Wami,nie wiem kiedy nabiorę sił,nie wiem co w kwestii dziecka dalej będzie,póki co muszę pożegnać się z nadziejami..chcę Wam podziękować za wsparcie ,jakie tu otrzymałam

olu - serduszkiem jestem z Toba - i czekamy na Ciebie:*
tak mi przykro:-(
[*] dla Twojego Anioleczka

Ostatnia edycja:
CUMOLKI na dobranoc dla.....

Danusi :*

Madzia :*

Gabrysi :*

Sowki :*

Motylka :*

Nikki :*

i CALEJ reszty :****

oj ale sie nacalowalam :-):-):-)

DOBRANOC kochane moje;-);-)

do juterka;-);-);-)

Witam Dziewczyny i pozdrawiam wszystkie, u nas dzisiaj upał nieziemski, do tego burze mają być w nocy...

Rudzia, czyli z tym mieszkaniem jednak po Waszej myśli?

Gosia Lew, Aga0240, witam i pozdrawiam!!

reklama
Czesc Nikki.
U nas tez cieplo,ale nie sa to jakies duze upaly czyli da sie wytrzymac...
Po malu bede zbierala sie do spanka.
Zycze wszystki kolorowych snow.
Odezwe sie jutro.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry