GosiaLew
Fanka BB :)
Puk puk jest tu ktos?;-)
no ja jestem, puściutko tutaj dziś, a jak mnie nie ma to wtedy inni są, hehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Puk puk jest tu ktos?;-)

Cześć laseczki :-)
Melduje, że już jestem po rozmowie i jutro zasuwam do pracy na drugą zmianę w sobotę też w niedziele na rano potem cały tydzień na rano do soboty, w niedziele na nockę już i cały tydzień nocka i na drugą od poniedziałku i od nowa...aż do pażdziernika ;-)
Umowa do pażdziernika, stawka z drugiej grupy czyli z tej na której mnie zwolnili więc nie jest żle powiem, że nawet bardzo dobrze, do tego soboty i niedziele i powiem, że będzie fantastycznie nawet
No i najważniejsze wracam co prawda nie na swój odcinek ale na swoją starą zmianę i do mojej pierwszej mastrowej pod którą pracowałam od początku, więc mam nadzieje, że jakoś się to da i szybko połapie co i jak w poszyciach do forda :-)
Kurcze ale się cieszę :-):-):-):-)
witam dziewczyny
właśnie wróciłam ze szpitala,diagnoza straszna,niesprawiedliwa i zwalajaca znóg...
po raz drugi z reszta-ciąża pozamaciczna,jak szłam jeszcze żywa,widziałam na usg i rozwijająca się książkowo..
niestety miałam dwa wyjściaperacja lub zastrzyk z chemia...
wybrałam to drugie
strasznie rozwala organizm ale cóz,wyboru nie miałam
dlatego żegnam się chwilowo z Wami,nie wiem kiedy nabiorę sił,nie wiem co w kwestii dziecka dalej będzie,póki co muszę pożegnać się z nadziejami..chcę Wam podziękować za wsparcie ,jakie tu otrzymałam