Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gabrysiu, ja mam już brzuszek spory, tylko troszkę też tłuszczyku, ale w porównaniu sprzed ciąży i teraz to już duża różnica, tylko jeszcze ruchów nie czuję...Olu15 - niesprawiedliwe to życie...
Jak to mój gin powiedział ostatnio -Pan Bóg niesprawiedliwie dzieli...
U Motylka brzuszek - konkretfajny, mój mąż twierdzi, że kobiety w ciąży są taaakie ładne :-) -potwierdzam!
a jaki u Ciebie Nikki -jest już coś widać?
Aga, ja z synkiem w 9 m-cu miałam ogromny... także teraz mnie nie dziwi, że szybko rośnie, no i ten tłuszczyk, od razu widać, że jestem ciężarówką.Nikki dobrze,ze napisalas o swoim brzuszku bo juz chcialam pytac jak to jest u ciebie...
No u mnie tez jest niezly,przynajmniej jak porownam jak bylo przed ciazam...
Nawet jak zdarzalo mi sie przytyc to nigdy nie szlo mi w brzuch...
Olu kochana trzymaj się. I wracaj do nas kiedy będziesz sie czuła na siłach.witam dziewczyny
właśnie wróciłam ze szpitala,diagnoza straszna,niesprawiedliwa i zwalajaca znóg...
po raz drugi z reszta-ciąża pozamaciczna,jak szłam jeszcze żywa,widziałam na usg i rozwijająca się książkowo..
niestety miałam dwa wyjściaperacja lub zastrzyk z chemia...
wybrałam to drugie
strasznie rozwala organizm ale cóz,wyboru nie miałam
dlatego żegnam się chwilowo z Wami,nie wiem kiedy nabiorę sił,nie wiem co w kwestii dziecka dalej będzie,póki co muszę pożegnać się z nadziejami..chcę Wam podziękować za wsparcie ,jakie tu otrzymałam
bo już miesiąc mija 
Anetko milego spotkanka zycze.
ps.Wlasnie zobaczylam,ze Ty jestes z Krakowa...
Cudowne miasto i od razu sie w nim zakochalam...tak samo jak w gorach:-)

:-)