• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witajcie kochane

Anecia normalnie zazdroszcze urlopu ja przez całe wakacje nie będe miała wolnego, jak to nowa przyjęta, wypocznij i za mnie ;-)
Za tydzień kochana będzie mnie więcej mam nocki i mamy nie będzie :tak:

Rudzia a nie mówiłam?? Wiedziałam, że wszytko będzie dobrze, zresztą mówiłam to od początku :-)

Dziewczyny w pracy dobrze, ale padam jak tylko odworze dni w domu. Nie mam siły na nic. Duszno mamy strasznie na hali ponad 30 stopni i to najbardziej wykończa.
Ściskam wszystkie i pozdrawiam serdecznie :-)

reklama
Ja odczuwam coś jakby skakanie nerwu:confused:raz na środku a raz po prawej stronie brzuszka. Motylku czy to to hmmm?

Aga termin mam na 11 grudnia, za tydzień mam wizytę i zobaczymy:tak: a póki co 19 tydzień zaczynamy a brzusio malutki i tylko 2kg na +. Przed ciążą miałam jak to się mówi brzuch przyrośnięty do krzyża hehe więc może dlatego jego rozmiar nie powala:confused: mam nadzieje, że na usg wszystko będzie oki:tak:
A Ty kochana na kiedy masz termin? i jak Twój brzusio?

Całuski dla wszystkich:*** miłego dnia dziewuszki kochane:**
Tak się cieszę że u Was wszystko w porządku:-) po wizycie koniecznie daj znać, buuziaki:tak:

Witam wieczornie.
Któras sie pytała o ruchy dziecka w 19 tyg. to moze juz byc to ale kazda to odbiera inaczej.Po prostu wsłuchaj sie w siebie:tak:.

A o to Wasza fomumowa słonica:-D
Śliczy brzuszek jak piłeczka plażowa;-)

witam dziewczyny
właśnie wróciłam ze szpitala,diagnoza straszna,niesprawiedliwa i zwalajaca znóg...
po raz drugi z reszta-ciąża pozamaciczna,jak szłam jeszcze żywa,widziałam na usg i rozwijająca się książkowo..
niestety miałam dwa wyjścia:operacja lub zastrzyk z chemia...
wybrałam to drugie
strasznie rozwala organizm ale cóz,wyboru nie miałam
dlatego żegnam się chwilowo z Wami,nie wiem kiedy nabiorę sił,nie wiem co w kwestii dziecka dalej będzie,póki co muszę pożegnać się z nadziejami..chcę Wam podziękować za wsparcie ,jakie tu otrzymałam
Izuniu bardzo mi przykro:zawstydzona/y: pamiętaj że zawsze możesz na nas liczyć, wróć do nas jak będziesz gotowa, zapalam
[*] dla twojego Aniołka:zawstydzona/y:

Izunia dla Twojego aniołka
[*] nie wiem co napisać strasznie mi przykro :-(

Rudzia, Madzia ????????????? Co z Wami???????

Anecia jak po spotkaniu?

Marti nadal trzymam mocno kciuki

Motylek brzuszek przepiękny

Pozdrawiam dziewczyny bardzo sedecznie wszystkie

Dzień dobry :-)
Ja włąsnie odwiozłam M do pracy i zaraz zbieram się zarejestrowac w końcu autko:zawstydzona/y: bo już miesiąc mija :szok:

dziękuję :-)
ano jestem jestem z Krakowa :-) a ja bym wiele dała za domek na wsi :-D

Danula spotknie...no cóż gadałyśmy jakbyśmy nie widziały się 2 dni... a nie jak 7 lat :-) A Ty jak tam Kochana w pracy ?

Marti super że u Was ok!!! trzymam kciuki i gorąco pozdrawiam :-)

Motyl cud brzusio :-D

Iza... ogromnie mi przykro... żadne słowa nie zmienia tego co czujesz. pamiętaj że my tu jestesmy i zawsze możesz na nas liczyc. Dla Twojego Aniołka
[*]

Ola81, Rudzia, She, Ilonka, Nikki, Gabrusia Ola PM pozdrawiam gorąco :-)

Madzia a Ty gdzie się Kochana podziałaś ??? hmmm..? :sorry2::-)

Miłego dnia !!!!!!!! :-D
Jestem:-) nadal żyję:-D

Witam, kochane dziewczynki. U mnie pogoda w sam raz. Choróbsko przepędzone.
Miłego dzionka życze każdej z Was :-)
Cieszę sie że pęcherz wyleczony, oby już to wredne choróbsko nie nawracało;-)

cześc dziewuszki
faktycznie pustki takie :)
ja mam chwilkę bo mężowi kupiliśmy rowerek i pojechała sobie w siną dal :)

Anetko pozdrawiam, cos ostatnio cię mało na forum :(

Ola cieszę się, ze choróbka przepędzona

Wszystkie dziewczyny pozdrawiam serdecznie
mam nadzieje, ze macie lepsze humory niz ja, bo ja od dwóch dni mam jakiegoś doła :(
Odganiamy złe humory, a kysz!!!!!!;-):-) dołki też zakopujemy:-) Danulka ma na nie specjalną łopatę:-p :-)

witam moje kochane - na poczatek to ja was WSZYSTKIE mocno ale to mocno sciskam i wysylam cumolki ;))):-):-):-):-)
przepraszam ze tak ostatnio mnie tu malo ale kurcze pracuje teraz w tygodniu wiec ostatnio nie mam na nic czasu....
jutro mam wolne wiec obiecuje nadrobic zaleglosci :-):-):-)
niedlawno wrocilam z pracy wiec jestem padnieta.... mal tego bylam sama na pietrze bo 3 laski zadzwonily ze NAGLE chore.... mowie wam masakra....

CUMOLKI na dobranoc dla.....

Danusi :*

Madzia :*

Gabrysi :*

Sowki :*

Motylka :*

Nikki :*

i CALEJ reszty :****

oj ale sie nacalowalam :-):-):-)

DOBRANOC kochane moje;-);-)

do juterka;-);-);-)
Dziękuję za buziaczka zapracowana kobietko:-) i trzymam kciuki aby sprawa z mieszkaniem już w najblizszych dniach sie wyjaśnila na Waszą korzyść.

Witajcie kochane

Anecia normalnie zazdroszcze urlopu ja przez całe wakacje nie będe miała wolnego, jak to nowa przyjęta, wypocznij i za mnie ;-)
Za tydzień kochana będzie mnie więcej mam nocki i mamy nie będzie :tak:

Rudzia a nie mówiłam?? Wiedziałam, że wszytko będzie dobrze, zresztą mówiłam to od początku :-)

Dziewczyny w pracy dobrze, ale padam jak tylko odworze dni w domu. Nie mam siły na nic. Duszno mamy strasznie na hali ponad 30 stopni i to najbardziej wykończa.
Ściskam wszystkie i pozdrawiam serdecznie :-)
Anetko wypoczywaj za nas, ja o urlopie tez mogę zapomnieć:-( a co do temperatury to u mnie to samo, 30 stopni jak na zewnątrz, co to za pracownia projektowa jak sobie klimatyzacji nie zaprojektowali:-p:-D:-D
Pozdrawaim was wszystkie bez wyjątków, miłego wieczoru:-);-)

Ostatnia edycja:
Kochane,ale tu cisza...
Gdzie jestescie?
Ja juz trzeci tydzien nie mam polskiej telewizji i cholera mnie po malu bierze...
Dzis mialam caly dzien zabiegany...
Artur byl na rozmowie w sprawie pracy i w ogole szkoda gadac...
Bylo jeszcze z 20 osob.Mowiono tam o wymaganiach pracodawcy wzgledem pracownika a dopiero na koncu mowiono o zarobkach...
Wiekszosc jak uslyszala,ze placa 7 € na godzine brutto wpadla w smiech...
Przec caly miesiac rtur by zarobil 600 € z czego jeszcze trzeba odliczyc na paliwo(trzeba jechac ponad 60 km dziennie)...
Ja to w ogole zostawiam bez komentarza...Sadzila,ze to tylko w Polsce sie zdarza,ze pracodawca wykorzystuje praconika,ale jak widac to jest wszedzie...

Witam Dziewczyny, miłego dnia!! Ja zaraz jadę po mamę na lotnisko

Aga0240, ja tu codziennie zaglądam...
A co do tej pensji to kpina, w Polsce taka pensja to chyba ledwie średnia krajowa, albo nawet nie...

witam
ja wpadłam w przerwie od sprzątania :) Duszno niemiłosiernie, więc wszystkie okna pootwierane na oścież
Madzia chyba muszę pożyczyć od ciebie tej łopatki i zakopać moje dołki :)

a tak z innej beczki chciałam się umówić do promotorki, ale na urlopie jest więc kiszka, trzeba będzie sie upominać w sierpniu

no nic nie zanudzam, tylko życzę miłego dzionka i pozdrawiam :)

Dziewczynki ja sie ubieram i zmykam.
Nikki to czasem szkoda gadac ile oni chca dac czlowiekowi za caly miesiac pracy...
Ps.ja bede jechala w poniedzialek na lotnisko bo przylatuje moja babcia:-)

Do uslyszenia pozniej.
Buziaki dla Was:-)

a qq :)

jest tu ktos :)))???

wlasnie wrocilam z pracy i sie melduje ale widze ze tu ostatnio cos pustki ....;-);-)

biore sie za obiadek ;-);-);-)

buziaczki dla wsyzstkich :*:*:*:*:*:*:*:*

do pozniej ;-);-)

reklama
:-):-)halo halo
puk puk jest tu kto:-):-)
kobietki gdzie wy się podziewacie cieplutko się zrobiło i pewnie nygusujecie:-):-)
ja niestety jestem w pracy 12h i nawet nie widzę tego słoneczka za oknem :-(:-(
buziaczki skarbeczki i miłego dzionka wam wszystkim życz.ę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry