• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witam kochane:-) kurcze jaka cisza:szok: nie ma co nadrabiać:-p
Ja już w piżamce siedzę przed tv, stopy mnie strasznie pieką bo zrobiłam dzisiaj sporo kilometrów szukając książki i cienkopisów dla szefa:baffled:
Karola trzymaj się, mam nadzieję że nie masz ludzi i to 12h upłynie ci na błogim lenistwie:-)
Miłego wieczoru kobitki;-)

reklama
heloł dziewczyny :-)

no to muszę wziąć z ciebie przykład, bo mnie ostatnio to życie przytłacza
super, ze jedziesz z mężem na urlopik, gdzie się wybieracie?
miłego dzionka

koniecznie:)) dołki precz :tak:
jedziemy nad jeziorko obok Opola :-) domek 5m od plaży :-D jak mi M wczoraj zdjęcia pokazał to wpadłam w euforię ;-):cool2:

Anecia normalnie zazdroszcze urlopu ja przez całe wakacje nie będe miała wolnego, jak to nowa przyjęta, wypocznij i za mnie ;-)
Za tydzień kochana będzie mnie więcej mam nocki i mamy nie będzie :tak:

no tak... nowy pracownik...eh...
ale może po wakacjach sobie odbijecie...cio? :-)

Jestem:-) nadal żyję:-D

ufff :cool2:;-):-)
Madziu wypocznę też za Was a przynajmniej postaram sie :-);-)
co do upałów w pracy... współczuję... wtedy się nawet gorzej (ładnie mówiąc) pracuje :tak:

pozdrawiam gorąco i życzę miłego dnia :-)

komuś kawki ?

images

Czesc Dziewczynki:-)
Anetko moze ja sie skusze na tak ladna kawke:-)
Straszne to o kolezance...Czasem narzekamy,ze nie tak wygladamy,ze zle nam w zyciu idzie itd,ale to wszystko w porownaniu z choroba jest niczym...
Jak czytam czasem jakie tragedie zdarzaja sie ludziom to sobie mysle,ze moje problemy w porownaniu z ich sa drobnostkami...

Kochane a ja wieczorem juz nie pisalam bo wrocilam padneieta.jak wrocilam od Julki to Artur czekal na mnie ze swoim kolega i pojechlismy do restauracji oddalonej o 60 km...Caly dzien bylam na jednej bulce wiec tam jak sie dopadlam do jedzenia to zjadlam na ogromny talerz frytek,sorowke i do tego kotleta z grzybkami...
No a pozniej jeszcze ogromne lody...
Jak juz wrocilam do domu i padlam to nie moglam sie ruszyc...
Nie wiedzialam,ze mam takie napady obzarstwa-hihi

Milego dnia dzieczynki.
U mnie dzis pada...

Anetko straszne z tą koleżanką, od męża koledze też zmarła w czerwcu dziewczyna na chłoniaka.
dowiedziała się o nim na 4 miesiące przed śmiercią :( Jejku jakie to życie jest trudne, czasami zastanawiam się dlaczego jedni mają tak pod górę, a drudzy nie dość że kasy tyle, ze nie wiedzą co z nią zrobić, to jeszcze i zdrowie i wszystko do przodu :(

ja tylko na sekundkę bo zaraz jadę po M ;-)

Przez weekend mnie pewnie nie bedzie bo mam nadzieje że pogoda dopisze i jak tak to jedziemy gdzies nad wodę :-)

Życzę Wam dziewczyny udanego i słonecznego weekendu :-)
do poniedziałku !!!

a qq :-):-)

witajcie kochane moje cisza tu ze az dlucho;-);-);-)

no tak u was cieplutko wiec korzystacie... u mnie dzis pada i ogolnie jest wstretnie:-(:-(

w weekend mam wolne wiec jak tylko znajde chwilke napewno was odwiedze;-);-)

cumolki i WSZYSTKIM milego weekendu zycze;-);-);-)

reklama
ja byłam odwiedzić koleżanki w pracy, dobrze że tam pojechałam, zatęskniło mi się za tym wszystkim, no może za prawie wszystkim
dowiedziałam się, ze urlop który miałam mieć w sierpniu poszedł w odstawkę :( mogłam się tego spodziewać, życie, znowu wakacje spędzę w robocie, czyli nic nowego bo od 5 lat nie miałam urlopu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry