• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

A dziękuje dobrze :-)

Byłam wczoraj na nadgodzinach i od dyrektora dostaliśmy jeszcze dodatkowo po 100 zł za to, że się zgodziliśmy na niedziele, więc już kombinuje co za nie kupie :-D

A Ty jak pakowanie przed urlopkiem? Ale Ci zazdroszcze :tak: na ile jedziecie?

reklama
no to super :-D:-D kup sobie coś fajnego koniecznie :tak::-)

no powolutku robimy listę zeby niczego nie zapomniec :eek: jedziemy na min 10 dni... zobaczymy czy zostaniemy dłużej :-) a tak wogóle to jedziemy nad Jezioro Turawskie koło Opola :tak: M ma na telefonie zdjęcia z widokiem z domku ale niestety nie zgrał ich na kompa :no: w każdym razie domek jest jakies 10 m od plaży :-)

O kurcze to bardzo fajnie będziesz miała do plaży bliziutko. Ale masz fajnie :-) mam nadzieje, że wypoczniecie za wszystkie czasy :tak: wypocznij i za mnie :tak:

Kurcze i kto będzie mi kawkę z rana zostawiał??? :szok:

też mam nadzieję że odpoczniemy :tak: na prawdziwym urlopie nie bylismy od czasów studiów... jakies 5-6 lat :wściekła/y: mam nadzieję że pogoda nam dopisze.... żeby chociaż nie lało :tak::-)

a kawkę Ci może hurtowo na te 10 dni zrobię w termosiku ;-):-)

Dobra to poprosze termosik ;-)

E no to jak tyle lat nie byliście to odpoczynek Wam się należy a pogode dopilnuje co by była piękna ;-)

super:)))
bardzo Ci dziękuje za pilnowanie pogody :tak::-D
eh... już sie nie mogę doczekac :wściekła/y::-):eek:
cały czas tylko myslę co wziasc żeby niczego nie zapomniec :eek:

jak u Ciebie z pogodą? bo u mnie pięknie ale bez upałów :-)

No to u mnie podobnie słoneczko jest ale nie ma za gorąco.

Wez sobie letnie rzeczy no i koniecznie coś do kąpania ale i coś ciepłego bo jak pogoda się psuje to na maksa, ale będzie na pewno fajnie zobaczysz :-)

no wiem wiem:-):-)
a ja zmarzluch jestem więc na pewno jakies 2 polary i koc zabiorę ;-):-)
Musi byc fajnie, nie ma innego wyjscia :-):-):-)

eh... mam takiego lenia że masakra :eek: dobrze że obiadek mam z wczoraj :-):-D
idę umyc sobie włosy i za chwilkę wracam :tak:

reklama
cześć dziewczyny :)
widzę, już po kawce jesteście :)

Anetka super macie z tym wyjazdem, już tak dawno nad morzem nie byłam :)
za pogodę trzymam kciuki, mogłoby się już zrobić letnio, a nie raz 30 a później 15 stopni
kiedy wyjeżdżacie?
Danusia, a nam pozostaje praca :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry