• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Witajcie Dziewczynki:-)
Anetko do Polski to juz mnie ciagnie i to bardzo,ale chyba nic z tego nie bedzie...:zawstydzona/y:
Boje sie leciec samolotem zeby czasem dzidzi nic sie nie stalo a autobusem to cale 17 godz.,no a ze znajomych nikt sie nie wybira na razie autem z tego co mi wiadomo...
A poza tym od czwartku po prawie 4 godziny kurs, 5-dni w tygodniu wiec i tak jestem tu uwiazana-hihi.
Anetko milego wypoczynku i dobrej pogody zycze:-)

reklama
witajcie kochane:tak:
Meldujemy się po wizycie, maluszek ma 20 cm:-D i śmiga mi w brzuszku, że hej!:tak:czuję już wyraźne ruchy:-D:-D jest zdowiutki! jedyne co mnie martwi to ginek powiedział, że mam krótką szyjkę i trzeba ją obserwować. No i przez to muszę duuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżoooo leżeć nie siedzieć bo dzidziuś ułożony jest pośladkowo i naciska na szyjkę.Nie kazał się tym martwić ale jak stwierdził mówi to żebym się oszczędzała. kolejna wizyta 14 sierpnia. AAAA no i oczywiście pupę wypiął i nie wiemy czy to bułeczka czy bananik:tak:

BUZIAKI dla WAS KOCHANE:****

witaj Agusia i Marti

Marti bardzo się cieszę, ze dzidziuś jest zdrowy i wierzga :) To musi być fantastyczne uczucie
Oszczędzaj się kochana, bo warto, wiesz o tym :) Pogłaskaj brzunio ode mnie :)

Agusiu, spokojnie Polska nie ucieknie :)

Danusiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :)

Ostatnia edycja:

jestem... musiałam jeszcze to sklepu podskoczyc bo się żarcie psiakom skończyło :eek::-)

Anetka super macie z tym wyjazdem, już tak dawno nad morzem nie byłam :)
za pogodę trzymam kciuki, mogłoby się już zrobić letnio, a nie raz 30 a później 15 stopni
kiedy wyjeżdżacie?

dzięi za trzymanie kciuków:tak: ja jakoś za morzem nie przepadam:) wolę jezioro :-)
mielismy jechac w sobote ale M do piatku w pracy więc ustalilismy że sobote przexznaczymy na zakupy i pakowanie a w niedziele koło 6-7 rano wyjazd... co by w upale nie jechac po psiaki nie wytrzymają :eek:;-):-)

Witajcie Dziewczynki:-)
Anetko do Polski to juz mnie ciagnie i to bardzo,ale chyba nic z tego nie bedzie...:zawstydzona/y:
Boje sie leciec samolotem zeby czasem dzidzi nic sie nie stalo a autobusem to cale 17 godz.,no a ze znajomych nikt sie nie wybira na razie autem z tego co mi wiadomo...
A poza tym od czwartku po prawie 4 godziny kurs, 5-dni w tygodniu wiec i tak jestem tu uwiazana-hihi.
Anetko milego wypoczynku i dobrej pogody zycze:-)

dziękuję :-)
a co do przyjazdu/przylotu rzeczywiscie w tym cudownym stanie trzeba miec dogodne warunki :tak::-)

No niestety my musimy pracować :tak: ale Anetka za nas odpocznie ;-)

tak tak - to macie zagwarantowane :-D

Marti cudowne wieści !!!!! trzymajcie się !!! przekasz dzidziusiowi pozdrowienia od e-cioci :)))

Ostatnia edycja:
Danusia.... a Ty masz urodzinki dzisiaj i nic nie krzyczysz - no wiesz !!??

Kochana spełnienia marzeń, szczęscia, uśmiechu na codzień i żadnych zmartwien !!!

urodzinki.gif

bukiecik.gif

urodziny.gif

Hej Dziewczynki!
Nie wiem czy zaglądacie na ciążę po poronieniu, ale jest tam info o Motylku: Jest w szpitalu i zostanie tam zapewne do rozwiązania, odeszła jej częśc wód i nie wiadomo jak długo jeszcze poczeka, dodatkowo mała jest źle ułożona, więc prawdopodobnie będzie cesarka.

właśnie przeczytałam, bardzo mi się smutno zrobiło na myśl o Motylku :( Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze
kurde dlaczego te życie jest tak trudne :(

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Anetko

ja też mam nadzieje, ze z Motylkiem i jej dzieciątkiem będzie wszystko ok
mam nadzieje, ze dzieciatko jeszcze jakiś czas pozostanie w brzuchu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry