• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
dziś humor średni, może przez tą pogodę za oknem
a może dlatego, ze kumpela z którą przed chwila rozmawiałam, chce mi mówić na temat poronienia, a nigdy przez to nie przeszła i jakoś to dziwnie brzmiało w jej ustach
a jak słyszę hasła w stylu "będzie dobrze", "za 5 miesięcy się postaracie o następne" to mi się nóż w kieszeni otwiera

Dla Danusi!!! spoznone ale BARDZO BARDZO szczere.... zyczonka urodziznowe ;)

Wszystko co piękne i wymarzone, niech w Twoim życiu będzie spełnione.

Kochana moja - zawsze usmiechnietej buzki, sloneczka nad glowka -

wszystko o czym marzysz by sie spelnilo - wszystko czego pragniesz by Twoim bylo....

tak zycze Tobie ja i moich 2 chlopakow ;)

a coz tu znowu tak pusto... wczoraj nie mialam czasu wpasc bo mialam dodatkowy dzien w pracy wszyscy dzwona ze chorzy i nie ma kto robic:)))

jutro ja chyba bede musiala zadzwonic i powiedziec ze tez nie przyjde no bo ..... chora jestem od wczoraj....

mowie wam paskudnie sie czuje - gardlo mi wysiadlo i wogole glosu nie moge z siebie wydobyc:-(:-( nic nie jesm a pije po lyczkach bo tak boli przy polykaniu - jak tak bedzie znow do wieczora to chyba pojade do szpitala zeby jakis antybiotyk mi dali bo sie normalnie wykoncze....:-(:-(

a co tam u was moje kochane??

jeszcze jak na zlosc ja chora a za oknem taka piekna pogoda:-(:-(

Anetka widzialam ze sie wybierasz na maly relaksik ;-);-);-) no takiej to dobrze;-);-)

a co do mieszkanka to nadal nic nie wiemy przyszedl kolejny list z punktami.... i teraz mamy czekac do 28 dni na dalsza decyzje.... szczerze powiem ze juz mi sie nie chce myslec na ten temat co bedzie - jak dla mnie za dlugo to trwa... ale nasza babka z urzedu mowi ze mamy sie nie martwic bo jak narazie to wszytsko co nam wysylaja to wskazuje na to ze jestesmy na najlepszej drodze do tego mieszkanka....

Witam serdecznie wszystkie koleżanki:
rudzię789, ilonkę26, Danulę, Anetka_83, rudą-85, i wszystkie pozostałe!!!!
Trzymam kciuki za Motlka i jej pasażera w brzuszku!
Nadrabiałam zaleglości - poczytalam, teraz szybka kawka i łapię się za odkurzacz.
rudzia - co masz na obiadek?

ja dziś idę posiew pobrać do gina i zacznę w końcu brac ten antybiotyk... później mala przerwa na zregenerowanie się organizmu i szczepienia przeciw żółtaczce. i powrót do pracy buuu

Dziewczyny - powiedzcie mi - jeżeli pracodawca skierował mnie na badania kontrolne (po l4 które trwało więcej niż 30 dni) - to będzie potrzebne jakieś zaswiadczenie od lekarza, który wystawiał to L4 - czy tylko lekarz medycyny pracy i okulista?

dziś humor średni, może przez tą pogodę za oknem
a może dlatego, ze kumpela z którą przed chwila rozmawiałam, chce mi mówić na temat poronienia, a nigdy przez to nie przeszła i jakoś to dziwnie brzmiało w jej ustach
a jak słyszę hasła w stylu "będzie dobrze", "za 5 miesięcy się postaracie o następne" to mi się nóż w kieszeni otwiera

ech... najgorsze są właśnie takie "rady":no: ale nie przejmuj się Kochana bo szkoda nerwów na takich ludzi :tak:

piekna pogoda:-(:-(
Anetka widzialam ze sie wybierasz na maly relaksik ;-);-);-) no takiej to dobrze;-);-)

no po tylu latach trza odpoczac :-)
zdrowiej!!! odpędzam chorubsko...a kysz !!!! :tak:

Dziewczyny - powiedzcie mi - jeżeli pracodawca skierował mnie na badania kontrolne (po l4 które trwało więcej niż 30 dni) - to będzie potrzebne jakieś zaswiadczenie od lekarza, który wystawiał to L4 - czy tylko lekarz medycyny pracy i okulista?

z tego co się orientuje lekarz medycyny pracy po prostu wystawia Ci zaświadczenie o "zdolności do pracy". Bo po ponad 30 dniach pracodawca nie może Cię "przyjąc" do pracy znowu bez takiego zaświadczenia :tak:
Od lekarza który wystawiał L4 na 99% nic nie jest potrzebne. To właśnie lekarz medycyny pracy wystawia zaswiadczenie że możesz pracowac:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry