• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

Dziewczynki puk!puk!jest tu ktos?
Dzis w koncu powiedzialam ludziom u ktorych pilnuje dziecka o ciazy...
Zwlekalam z tym na ostatnia chwile jak to ja...Jutro oni jada na dwa tygodnie i postanowilam sobie,ze przed ich wyjazdem powiem...
Dalej bede sie zajmowala mala choc nie wiem jak dlugo....jeszcze o tym nie rozmawialismy...
Wiadomosc przyjeli dobrze.Mama Julki od razu wcisnela mi jakies male fioletowe buciki i zapowiedziala,ze jak beda w Polsce pokupuje mi jakies male ciuszki bo jej znajoma ma sklep czy cos w tym stylu...
Tak wiec mam dwa tygodnie wolnego.W poniedzialek przylatuje moja babcia,a w czwartek zaczyna sie kurs niemieckiego...
Wszystko po biedy i najbardziej mi brakuje wizyty w Polsce...
Tak sie stesknilam...No,ale mowi sie trudno.
I widze,ze znowu zaczynam Wam marudzic-hihi.
Wygoncie mnie bo mialam sprzatac a siedze przy laptopie-hihi.

reklama
hej :-)

Anetko miłego odpoczynku życzę
do poniedziałku

dziękuję. przykro mi że z urlopu nici :-(

agnieszka0240 dobrze że powiedziałas im o ciąży :-) lepiej późno niż wcale ;-)
a kiedy się Kochana do Polski wybierasz?
A co do marudzenia... marudz ile masz ochotę po to tu jesteśmy żeby wysłuchac i podnieśc na duchu :tak:

Danulka Madzia gdzie Wy ???

She, Iza, Ola, Ola81, Motyl, Nikki, Rudzia, Karola, Gabrysia pozdrawiam gorąco !!!

Cześć dziewczyny :-)

Ja dzis w końcu na inną zmianę mam cały tydzień na nocki. Wczoraj w pracy w sobote w pracy i już wstawania miałam dość ;-)

Kurcze dawno mnie nie było :szok:

Anecia ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu ja w tym roku nigdzie nie wyjadę :no:

Rudzia i Co się wyjaśniło z mieszkaniem???????? Wiesz już coś?????? Daj znać koniecznie jak tylko się coś wyjaśni :tak: Mam nadzieje, że dzisiaj się złapiemy :tak:

Ilonka witaj w klubie ja też nigdzie nie pojadę, a przydałoby się kilka dni :tak: a co do dołków jakby się potórzyły mam świeeeeeeeeetną łopatę do zakopywania ;-)

Madziula też lato w pracy? No to widzę, że klub możemy założyć ;-)jak pęcherzyk? Mam nadzieje, że już nie dokucza :tak:

Sówka co u Ciebie? Jak się czujesz? Jak malutka suweczka? Napisz coś od czasu do czasu :tak:

Marti a jak Ty się czujesz?? Wpadnij do nas koniecznie no i pochwal się co w brzuszku zagościł ;-)

Agnieszka dobrze, że powiedziałaś o ciąży kiedyś i tak by się wydało i mogliby mieć pretensje, że nic nie powiedziałaś :tak:

Karola biedulo taka pogoda a Ty po 12 godzin?? Nie zazdroszcze ja po 8 mam dość kompletnie :tak:

Izunia mam nadzieje, że pojawisz się nie długo, pamiętaj, że my jesteśmy i jak będziesz miała ochotę wracaj do nas :-)

Ola, Nikki, She, Ola 81, Gabrysia, Motyl pozdrawiam serdecznie :-)

Ostatnia edycja:
Mam ciacho do kawki chcesz?

Załączniki

• images (3).jpg
    images (3).jpg
    3,3 KB · Wyświetleń: 45
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry