agnieszka0240
Aniolek-20.03.2009 (7tc)
Dziewczynki puk!puk!jest tu ktos?
Dzis w koncu powiedzialam ludziom u ktorych pilnuje dziecka o ciazy...
Zwlekalam z tym na ostatnia chwile jak to ja...Jutro oni jada na dwa tygodnie i postanowilam sobie,ze przed ich wyjazdem powiem...
Dalej bede sie zajmowala mala choc nie wiem jak dlugo....jeszcze o tym nie rozmawialismy...
Wiadomosc przyjeli dobrze.Mama Julki od razu wcisnela mi jakies male fioletowe buciki i zapowiedziala,ze jak beda w Polsce pokupuje mi jakies male ciuszki bo jej znajoma ma sklep czy cos w tym stylu...
Tak wiec mam dwa tygodnie wolnego.W poniedzialek przylatuje moja babcia,a w czwartek zaczyna sie kurs niemieckiego...
Wszystko po biedy i najbardziej mi brakuje wizyty w Polsce...
Tak sie stesknilam...No,ale mowi sie trudno.
I widze,ze znowu zaczynam Wam marudzic-hihi.
Wygoncie mnie bo mialam sprzatac a siedze przy laptopie-hihi.
Dzis w koncu powiedzialam ludziom u ktorych pilnuje dziecka o ciazy...
Zwlekalam z tym na ostatnia chwile jak to ja...Jutro oni jada na dwa tygodnie i postanowilam sobie,ze przed ich wyjazdem powiem...
Dalej bede sie zajmowala mala choc nie wiem jak dlugo....jeszcze o tym nie rozmawialismy...
Wiadomosc przyjeli dobrze.Mama Julki od razu wcisnela mi jakies male fioletowe buciki i zapowiedziala,ze jak beda w Polsce pokupuje mi jakies male ciuszki bo jej znajoma ma sklep czy cos w tym stylu...
Tak wiec mam dwa tygodnie wolnego.W poniedzialek przylatuje moja babcia,a w czwartek zaczyna sie kurs niemieckiego...
Wszystko po biedy i najbardziej mi brakuje wizyty w Polsce...
Tak sie stesknilam...No,ale mowi sie trudno.
I widze,ze znowu zaczynam Wam marudzic-hihi.
Wygoncie mnie bo mialam sprzatac a siedze przy laptopie-hihi.