reklama

Odskocznia;))))

Aga - zgubisz zgubisz jak za bąblem będziesz biegać :)
Witam wszystkie koleżanki i "stare" i nowe
Nie mam czasu na nic w tygodniu...jakaś za krótka ta doba.
w weekend ponadrabiam zaległości.
dobrej nocki
szkoda,że w pracy nie mogę posiedziec z wami przy kawce, bo teraz tyle roboty, że człowiek nie ma czasu "pryknąć w rajtuzki"

reklama
Witajcie kochane . Ja się trochę od wczoraj martwię bo boli mnie brzuszek biorę nospe ale dziwne to wszystko. Piersi przestały mnie boleć ale mam mdłości i brzuch mnie boli. Może panikuje ale w poniedziałek jadę do pani doktor na wizytę i mam nadzieję że się uspokoję jak zobaczę dzidzię i bjiące serduszko. Buziaczki kochane życzę miłego dzionka
masji mam paytanie bolała cię brzuch na początku?????? Jak czytałam to z 8 na 9 tydzień dzieciątko zaczyna pływać w tym worku owodniowym czy jakos tak moze dlatego mnie boli.

Mnie brzuszek bolał w sumie od początku, aż do teraz. Wcześniej cały czas chodziłam prawie w stanie zawałowym ale lekarz mi wytłumaczył, że wszystko się rozrasta i to nie jest nic złego więc się nie denerwuj Kochana wszystko na pewno będzie dobrze :tak::tak::tak:

mnie brzuszek bolał w sumie od początku, aż do teraz. Wcześniej cały czas chodziłam prawie w stanie zawałowym ale lekarz mi wytłumaczył, że wszystko się rozrasta i to nie jest nic złego więc się nie denerwuj kochana wszystko na pewno będzie dobrze :tak::tak::tak:
najgorsze jest to ze ja nie wiem czy mam bóle skurczowe czy takie zwykłe nie mogę tego rozróżnić i sie wystraszyłam bo przestały mnie boleć piersi i czuje sie nie najgozej a wczoraj zdychałam . I dlatego sie boje

najgorsze jest to ze ja nie wiem czy mam bóle skurczowe czy takie zwykłe nie mogę tego rozróżnić i sie wystraszyłam bo przestały mnie boleć piersi i czuje sie nie najgozej a wczoraj zdychałam . I dlatego sie boje
Mnie piersi bolały tylko jakieś 5 tygodni później nie odczuwałam nic ale zapewne każdy ma inaczej więc się Kochana nie martw bo to nie zdrowo a w poniedziałek pewnie się okaże że wszystko ok :-)
Ja uciekam na małe zakupki tymczasem :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry