reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam moje kochane:-)
Ja dzisiaj spać nie mogłam więc od rana zrobiłam pranko, wysprzatałam mieszkanie a teraz mam wolne popołudnie:tak:
Wyobraźcie sobie że szef nadal mi nie podpisał urlopu, ale mam to gdzieś kupuję bilet, najwyżej się zwolnię:szok::sorry2:
Miłego weekendu:-)

witam ponownie
zakupy niestety nie wypadły dobrze, bo przyjechałam tylko z jednym swetrem, albo ja jestem taka wybredna albo nic w tych sklepach nie ma

miłej nocki wam życzę

Cześć dziewczynki
Majsi - widzę,że z ciążą wszystko ok - skoro do pracy chodzisz?i dobrze!!bardzo dobrze!
Ilonka nie to że praca mnie pochłania - ale przez pracę nie mam czasu na nic.Choleka. od jutra zaczynam brac kolejne antybiotyki na te moje paciorkowce tgrupy B... zobaczymy jak mi po niich uciekną to w końcu będę miała zabieg na szyjce...ależ to się ciągnie!!!!
Karola - mam nadzieję ze to tylko "typowe" bóle i w pon dasz nam powód do radości :) pisząc o swoim maleństwie!!!!
Magda - też dzis sprzątałam...dopiero skończyliśy - przy okazji trochę alkoholu poszło hihihi - więc wybaczcie literówki :rofl2::szok::rofl2::-p

pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam:zawstydzona/y:
Nie wiem jak to napisać ale bardzo potrzebuję waszej pomocy, jest mi wstyd i jestem załamana:zawstydzona/y:
Otóż moj M mnie mnie zdradził, coś podejrzewałam ostatnio dlatego pisałam że nie wiem co zrobic ze swoim zyciem a dzisiaj wreszcie sie upewniłam, rozmawiałam z nią......
Chce zasnąć i przespać wszystko:sad:

Kochana ale jak??
Kurcze holerni faceci...wiem co czujesz mnie mój były też zdradził wiem jak to boli....trzymaj się kochana. Powiedz jak można Ci pomóc??

Ostatnia edycja:
Madziu, kochana ty nie masz prawa się wstydzie to przecież nie ty zdradziłaś, czy wy słoneczko jesteście w związku małżeńskim? I w ogóle myszeczko czy to na 100% pewne?? Bo jeśli tak to wiem, ze będzie ci cholernie ciężko ale musisz porozmawiać z twoim M. Cholernie mi smutno z twojego powodu, przytulam cię mocno i wiedz, ze jesteśmy wszystkie z tobą. Zawsze cię wysłuchamy więc jak tylko będziesz miała ochotę to pisz, nie możesz zostać z tym sama

No nie wiem co napisać :-( To okropne, cholerni faceci !!!!!:wściekła/y:
Madziu na pewno to nie Ty powinnaś odczuwać wstyd bo Ty nic złego nie zrobiłaś !
U mnie w rodzinie jedno z Rodziców zdradziło drugiego, są nadal ze sobą ale był czas właśnie po tym, jak się wszystko wydało, że marzyłam tylko o tym by się jeden od drugiego wyprowadził bo to było piekło. Myślę, że zdradę można i wybaczyć ale na pewno nie zapomnieć. Więc mimo, że minęło już ładnych pare lat wiem, że nadal im jest ciężko. Po tym wszystkim co przeżyłam w domu nigdy bym nie wybaczyła partnerowi nawet by nie było o tym mowy nigdy bym się tak nie chciała męczyć.
Madziu myślę, że teraz najważniejsze pytanie to czy będziesz umiała dalej żyć z partnerem czy też nie. Musicie szczerze porozmawiać i coś ustalić ...
Ehhh no brak słów:wściekła/y:

witajcie kochane. my z mężusiem już po imprezce wczorajszej było bardzo fajnie ale ja musiałam leżeć plackiem ale i tak było bardzo fajnie. teraz leże jak zwykle ale niestety sama bo mężuś musiał jechać do pracy rocznicę ekstra ale mam nadzieję że przyjedzie nie długo. słoneczka życzę wam miłej niedzieli:-):-) jutro idę do lekarza na wizytę i mam nadzieję że wszystko jest dobrze:-):-) buziaczki kochane

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry