reklama

Odskocznia;))))

reklama
Witam Anetkę:-)

a witam witam :-D

helołłł malenka co tam u Ciebie???:-D:-D

czesc Kochana :-) a u mnie po staremu :happy: dobra zonka ze mnie i robię za szofera dla mojego M :szok: odwoże i przywoże z pracy :-D a co niech ma coś życia :-D:-D:-D:-D:cool2:

mnie dzieci chałpy nie roznoszą... za to dwa psiaki... eh... dwa przeciwienstwa :baffled: jedna spokojna i grzeczna (aż za grzeczna) a druga to normalnie diabeł w psiej skórze :szok::szok::szok::-D:-D:-D

a Wy jak tam? jak nastroje (nie mylic z Ich Troje :-D:-D:-D:-D:-D:-D)

Nawiasem mówiąc, przytoczę śmieszną sytuację, jaka miała miejsce w sobotę. Moja chrześnica (3latka), wybierała się z mamą na zakupy i gdy już miały wychodzić, mówię do nich: "no to z Bogiem"!! Luiza cofnęła się, podparła rączkami boczki i mówi: "Ciocia!!!! Ja z żadnym Bogiem nie idę, tylko z mamą"
Ręce mi opadły:-D:-D:-D:-D

Nawiasem mówiąc, przytoczę śmieszną sytuację, jaka miała miejsce w sobotę. Moja chrześnica (3latka), wybierała się z mamą na zakupy i gdy już miały wychodzić, mówię do nich: "no to z Bogiem"!! Luiza cofnęła się, podparła rączkami boczki i mówi: "Ciocia!!!! Ja z żadnym Bogiem nie idę, tylko z mamą"

:-D:-D:-D:-D:-D dobre :happy:

:-D:-D:-D:-D heheh no swietne swietne... dzieci to potrafia:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry