rudzia789
szczęściara
Żwawy znaczy zdrowy, tylko się cieszyć:-) chociaż wiem co to znaczy na weekend miałam 3 maluchów....domu nie poznałam![]()
heheh ja to juz od dawna chaty nie poznaje:-):-):-) a drugie w drodze hehhehe

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Żwawy znaczy zdrowy, tylko się cieszyć:-) chociaż wiem co to znaczy na weekend miałam 3 maluchów....domu nie poznałam![]()

Oj, to jeszcze weselej będziesz miała...heheh ja to juz od dawna chaty nie poznaje:-):-):-) a drugie w drodze hehhehe![]()

Witam Anetkę:-)

helołłł malenka co tam u Ciebie???![]()
dobra zonka ze mnie i robię za szofera dla mojego M
odwoże i przywoże z pracy
a co niech ma coś życia 

jedna spokojna i grzeczna (aż za grzeczna) a druga to normalnie diabeł w psiej skórze 

)Oj, to jeszcze weselej będziesz miała...![]()

Nawiasem mówiąc, przytoczę śmieszną sytuację, jaka miała miejsce w sobotę. Moja chrześnica (3latka), wybierała się z mamą na zakupy i gdy już miały wychodzić, mówię do nich: "no to z Bogiem"!! Luiza cofnęła się, podparła rączkami boczki i mówi: "Ciocia!!!! Ja z żadnym Bogiem nie idę, tylko z mamą"
Ręce mi opadły![]()

dobre 
W necie szukałaś????:-( na pewno znajdziesz...cholercia potrzebuje sie dostac jak najszybciej do ginekologa.... szukam polskiego u nas ale kurcze chyba marne moje szanse... no rece mi juz opadaja:--
-(
Nawiasem mówiąc, przytoczę śmieszną sytuację, jaka miała miejsce w sobotę. Moja chrześnica (3latka), wybierała się z mamą na zakupy i gdy już miały wychodzić, mówię do nich: "no to z Bogiem"!! Luiza cofnęła się, podparła rączkami boczki i mówi: "Ciocia!!!! Ja z żadnym Bogiem nie idę, tylko z mamą"
Ręce mi opadły![]()

heheh no swietne swietne... dzieci to potrafia

W necie szukałaś????:-( na pewno znajdziesz...