Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Faktycznie, może tak mówię, bo swoich dzieci nie mam....dlatego pozwalam na wszystko i rozpieszczam dzieciaczki w rodzinie, za co zbieram "baty". Wiem, że źle robię...ale to silniejsze ode mnie...Jestem zdania, że rodzice są od wychowywania, a ciotki od rozpieszczania o! hahahaheheh tez tak mowilam dopoki nie pojawil sie moj lobuz:-):-)
;-)Już??????Szybko...musi mieć nowej generacji ładowarkę hahaha;-)ooo o wilku mowa baterie naladowane:-):-):-)
Faktycznie, może tak mówię, bo swoich dzieci nie mam....dlatego pozwalam na wszystko i rozpieszczam dzieciaczki w rodzinie, za co zbieram "baty". Wiem, że źle robię...ale to silniejsze ode mnie...Jestem zdania, że rodzice są od wychowywania, a ciotki od rozpieszczania o! hahaha;-)
Oczywiście, dziecko musi wiedzieć, że mama to mama, a tata to tata....ale też musi wiedzieć, że do "toci" może przyjść i się wyszaleć hihihidokladnie dopoki sie nie ma swoich to inaczej sie do tego podchodzi ;-);-) ja myslalam ze tak i swoje bede rozpieszczac oj ale tak sie nie da... hehehhe czasami trzeba tupnac i pokazac kto tu jest mama i tata;-);-);-)

Oczywiście, dziecko musi wiedzieć, że mama to mama, a tata to tata....ale też musi wiedzieć, że do "toci" może przyjść i się wyszaleć hihihi![]()

Hahahaha, ostro!!! I dobrze!!! O swoje trzeba walczyćNo bo mamy na koncie sporoooo dolarów i jest to konto walutowe chcę robić teraz remoncik poza tym kurs dobrze stoi i chciałam wypłacić pieniądze i nie mogę bo wstretna sucz mi powiedziała, że najpierw trzeba wpłacić 1000 dolarów żeby móc wypłacić a jak ją zapytałam dlaczego tak to nie umiała mi powiedzieć więc wróciłam do domu przeczytałam umowę i nic tam nie pisze, że musza być co miesięczne wpływy ani nic innego więc ja chce cholera moje pieniądze więc tam wpadłm poszłam do dyrektora banku i pieniązki bez żadnego problemu mi wypłacili a pani z okienka poszłam powiedzieć żeby się doinformowała bo następnym razem to ja taka miła nie będę ;]
:-)Nom hihihih ponoć najlepszą ciotką jestem, ale nie o to mi chodzi przecież....po prostu uwielbiam dziaciaczki, bawię się z nimi, a że do tego pozwalam na to, na co rodzice nie......no cóż....heheh wtedy ciocia gora![]()

No bo mamy na koncie sporoooo dolarów i jest to konto walutowe chcę robić teraz remoncik poza tym kurs dobrze stoi i chciałam wypłacić pieniądze i nie mogę bo wstretna sucz mi powiedziała, że najpierw trzeba wpłacić 1000 dolarów żeby móc wypłacić a jak ją zapytałam dlaczego tak to nie umiała mi powiedzieć więc wróciłam do domu przeczytałam umowę i nic tam nie pisze, że musza być co miesięczne wpływy ani nic innego więc ja chce cholera moje pieniądze więc tam wpadłm poszłam do dyrektora banku i pieniązki bez żadnego problemu mi wypłacili a pani z okienka poszłam powiedzieć żeby się doinformowała bo następnym razem to ja taka miła nie będę ;]