Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie kochane:-) ja jestem po wizycie i na razie wszystko jest dobrze. dzidziuś ma 2cm i serduszko bjie :-) krwiak się wchłonął i już nie muszę leżeć mam na siebie uważać i powolutku wracać do normalnego życia a kolejna wizyta 12 października usg genetyczne. jestem naprawdę bardzo szczęśliwa. dziękuję za trzymanie kciuków
mam uważać ale nie leżeć a to dobra wiadomość:-):-)no kochana ciesze sie bardzo mowilam ze wszytsko bedzie dobrze uwazaj terz na siebie :*
mam uważać ale nie leżeć a to dobra wiadomość:-):-)
rudzia ja schudłam 3kg a przy mojej wadze to nie jest zaciekawie i też mnie to martwi ale ginka powiedziała że zdążę jeszcze przytyć i że mam się zdrowo odżywiaćciesze sie slonce ;-);-)
ja mam wczwartek pierwsze usg i juz sie nie moge doczekac...
Ciagle marnie sie czuje i juz schudlam 5 kg:--( troche mnie to martwi poza tym staram sie dostac do ginekologa bo go pilnie potrzebuje ale jak narazie nic mi sie nie udalo zalatwic:-
-(
majsii musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)karola ale suuuuuperOby tak dalej :*
rudzia do czwartku szybko zleci nie martw się na zapas :*
no tak czwartek za pasem ale ja pilnie potrzebuje z ginem pogadac:-majsii musi być dobrze nie ma innej opcji:-):-)
niunia a coś się stało jeśli to takie pilne to powiedz mu że musisz i tyle żeby cię nie wkurzał bo kobiet w ciąży nie można denerwować:-):-)no tak czwartek za pasem ale ja pilnie potrzebuje z ginem pogadac:--( bede sie starala w czwartek jak bede w szpitalu ale bez skierowania to nie nastawiam sie na wiele:-
-(