reklama

Odskocznia;))))

normalne biale taki czasami przezroczyste ale wkladki musze nosic ciagle bo wiecznie mam mokro... no i do tego szczypie i swedzi... stan zapalny jest napewno ale teraz musze im LEKARZA to wytlumaczyc i zeby mi cos na to dali....

co do brzuszka to norma i przyzwyczaj sie do tego bo bedzie bardziej swedzialo.... ja z kacprem to w 9 miesiacu modlilam sie o dodatkowy metr skory na brzuchu heheheh
a co do gazowanych to ja tam sobie nie odmawiam nie pije czesto ale jak mnie tak diabelsko suszy albo mam ochote na beczka i nie daje rady to gazowane najlepsze... coli oczywiscie nie polecam ale orezadka czy tp rzeczy w malych ilosciach jeszcze nikomu nie zaszkodzily ;-);-) heheh trzeba sie potem liczyc z gazami ;-);-);-)

rudzia to ty masz białe ja mam żółte to jeszcze lepiej mi powiedziała dzisiaj na wizycie że po tym krwiaku szyjka się oczyszcza i dlatego mam takie upławy ale śluzu też mam dużo białego ale nie swędzi mnie i nie piecze .

reklama
Dzien dobry :-)
Danula nam wsiąkła :-(
Madzia jak sprawy się mają? Jak samopoczucie?
Ja dziś pół nocy nie spałam bo pierwszy raz poczułam kopniaczki :-):-):-):-) i z wrażenia nie mogłam usnąć :-D
Trzeba by jakieś śniadanko zjeść ale nie chce mi się wychodzić z łóżka.
A na później zero planów a u Was jak tam ?

U mnie słonecznie ;/ Ale wolała bym szaro buro bo nie chce mi się z łóżka wstać :-D
Właśnie wciągnęłam śniadanko to tym bardziej nie chce mi się ruszyć :-)

reklama
cześć dziewczyny
rano pojechałam załatwić ostatni wpis do indeksu, a później śmignęłam do dziekanatu go oddać już, bo po co ma mi się walać po domu
kurcze jeszcze tylko rok i będę miała spokój :)
do domu wracałam chyba z 2 godziny, a jechałam 6 autobusami, matko muszę sobie prawko zrobić, bo bym tyle czasu zaoszczędziła
a w ogóle jestem teraz nie dorobiona i śpiąca bo wcześnie wstałam, a tu jeszcze placki ziemniaczane mam robić :( Nie chce mi się :(

Majsii gratuluje pierwszych odczuwalnych kopniaczków, to musi być piękna sprawa
ciekawe czy ja kiedyś to przeżyję, dziś mam małego doła i twierdze że nie dane mi chyba być matką, a tak bardzo bym chciała :(

Anetko a nie chcesz i mi obiadu zrobić :)

Danusiu, Rudzia, Madzia gdzie jesteście?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry