reklama

Odskocznia;))))

niunia a coś się stało jeśli to takie pilne to powiedz mu że musisz i tyle żeby cię nie wkurzał bo kobiet w ciąży nie można denerwować:-):-)

mam nadzieje ze nie ale wydaje mi sie ze mam stan zpalny albo cosik gorszego... dostalam strasznych uplawow poza tym strasznie mnie swedzi i piecze...
chcialabym zeby to bylo takie proste zapisuje sie do gina i juz ale niesty nie :-(:-( wkurza mnie juz to powoli wymiekam - jak zawsze nie moze byc poprostu dobrze:-(:-(:-(

reklama
Rudzia stany zapalne u kobiet w ciaży niestety zdarzają się bardzo często, wiem że to żadne pocieszenie ale praktycznie 80% ciężarnych je ma :(
szkoda tylko, ze u ciebie tak ciężko się dostać do gina

no nic co tak bede sama siedziec do potem w takim razie...

Oj widze ze prezesowa musi sie za was zabrac...;-);-);-)
rudzia koniecznie musisz doprowadzić nas do pionu:-):-) skarbie a odnośnie tych upławów jaki mają kolor bo ja już nie mam krwiaka ale delikatne mam ze śluzem takie żółtawe i moja ginka dzisiaj mnie zbadała i powiedziała że po tym krwiaku szyjka macicy się oczyszcza i że mogą takie być ale mnie też wtedy swędziało i szczypało i oprócz krwiaka miałam jakąś infekcję. Ale powiem ci że jak miałam to zapalenie kupiłam płyn do higieny intymnej i dawało mi to ulgę na jakiś czas a wcześniej myłam się żelem do ciała teraz mam to i to i jest naprawdę lepiej.

Rudzia swędzi cię brzusio czasem bo mnie ostatnio bardzo chyba dzidziuś się tam za bardzo wierci:-) a tak na w poważnie to chyba skóra się rozciąga i dlatego pewnie. Słońce a jak jest z napojami gazowanymi możemy je pić bo mi woda już się znudziła i mam jazdę teraz na fantę i nie wspomnę o coli ale tego mi mąż zabrania bo mogę wypić całą butelkę w ciągu 10minut.

juhuuu Karola - super wiadomości - te o dzidziusiu i o ginku! :) ale dziś naprodukowałyście - heh musiałam się sporo naczytac...
Rudzia - to jak to na tym kolorowym zachodzie :szok: jest z lekarzami, co???? Skad takie trudności?I z prywatnymi jest problem???Hmmmm niewesolo, oj niewesoło.

Pierwszy raz odkąd pamiętam spałam w dzień :szok: własnie się obudziłam i nie bardzo wiem co się dzieje :-D
Rudzie biedna Ty kurdę to masz USG ale później konsultacji z lekarzem nie? Bez sensu 0o niech się cholery biorą za robotę bo tak nie może być ! :no:

Rudzia swędzi cię brzusio czasem bo mnie ostatnio bardzo chyba dzidziuś się tam za bardzo wierci:-) a tak na w poważnie to chyba skóra się rozciąga i dlatego pewnie. Słońce a jak jest z napojami gazowanymi możemy je pić bo mi woda już się znudziła i mam jazdę teraz na fantę i nie wspomnę o coli ale tego mi mąż zabrania bo mogę wypić całą butelkę w ciągu 10minut.
Mnie brzusio swędzi cały czas z małymi przerwami rozciąga się :-)
Gazowanych napoji nie powinno się w ogóle pić ale jak mam ochotę na orężade czy cole to pije oczywiście nie za często ale nie umiem sobie odmówić :-)

reklama
rudzia koniecznie musisz doprowadzić nas do pionu:-):-) skarbie a odnośnie tych upławów jaki mają kolor bo ja już nie mam krwiaka ale delikatne mam ze śluzem takie żółtawe i moja ginka dzisiaj mnie zbadała i powiedziała że po tym krwiaku szyjka macicy się oczyszcza i że mogą takie być ale mnie też wtedy swędziało i szczypało i oprócz krwiaka miałam jakąś infekcję. Ale powiem ci że jak miałam to zapalenie kupiłam płyn do higieny intymnej i dawało mi to ulgę na jakiś czas a wcześniej myłam się żelem do ciała teraz mam to i to i jest naprawdę lepiej.

normalne biale taki czasami przezroczyste ale wkladki musze nosic ciagle bo wiecznie mam mokro... no i do tego szczypie i swedzi... stan zapalny jest napewno ale teraz musze im LEKARZA to wytlumaczyc i zeby mi cos na to dali....

co do brzuszka to norma i przyzwyczaj sie do tego bo bedzie bardziej swedzialo.... ja z kacprem to w 9 miesiacu modlilam sie o dodatkowy metr skory na brzuchu heheheh
a co do gazowanych to ja tam sobie nie odmawiam nie pije czesto ale jak mnie tak diabelsko suszy albo mam ochote na beczka i nie daje rady to gazowane najlepsze... coli oczywiscie nie polecam ale orezadka czy tp rzeczy w malych ilosciach jeszcze nikomu nie zaszkodzily ;-);-) heheh trzeba sie potem liczyc z gazami ;-);-);-)

juhuuu Karola - super wiadomości - te o dzidziusiu i o ginku! :) ale dziś naprodukowałyście - heh musiałam się sporo naczytac...
Rudzia - to jak to na tym kolorowym zachodzie :szok: jest z lekarzami, co???? Skad takie trudności?I z prywatnymi jest problem???Hmmmm niewesolo, oj niewesoło.
oj to skzoda gadac... a prywatnych gabinetow tu nie ma... jedynie dentysci... reszta wszystko w przychodni i to sie zalatwia tak ze idzie sie do swojego GP taki cos jak rodzinny w PL i to on decyduje czy ty sie nadajesz na skierowanie czy nie.. malo tego tak jak ja mam problem ze sprawami ginekologicznymi to GP ma prawo sprawdzic czy ja np sobie tego nie wymyslam i ON moze mnie przebadac... lekarz od przeziebien i goraczki ktory nie ma nawet przeszkolenia ginekologicznego!!! na to nigdy sie nie zgodze!!! a jak juz z laski swojej dostanie sie skierowanie do specjalisty to sie potem czeka do 4 czasami 6 miesiacy.... ja na dermatologa dla kacpra czekalam 6 miesiecy!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry