reklama

Odskocznia;))))

reklama
To jeszcze nic....wieczorkiem, kiedy zażyczyła sobie bajkę ( a ja nie pamietam żadnej bo dzieci nie mam), zaczęła wymyślać własną bajeczkę...wymyślam, wymyślam...kombinuję a ona do mnie tak: "kochana ciociu nie obraź się ale wiesz co?...ale pier****sz i schowała się pod kołdrę
Doznałam szoku dziewczyny....

o matko....:-D:-D ale jajca:-D:-D:-D

To prawda, niestety dorośli często zapominają i dyskutują w obecności małych brzdąców, a te biernie powtarzają....najlepiej nie zwracać uwagi....tylko, że czasem się nie da...:-D

dokladnie ja juz teraz czasami z kacpra boki zywam;-);-);-) skubaniec maly ma poltora roku ale czasami jak cos powtorzy to mi sie wlosy jeza chlonie jak gabka... i zauwazylam ze najlepsza taka szkola dla dzieci sa reklamy ojjjj moj kacper to jak zaczarowany oglada a potem papuguje hehheh

dokladnie ja juz teraz czasami z kacpra boki zywam;-);-);-) skubaniec maly ma poltora roku ale czasami jak cos powtorzy to mi sie wlosy jeza chlonie jak gabka... i zauwazylam ze najlepsza taka szkola dla dzieci sa reklamy ojjjj moj kacper to jak zaczarowany oglada a potem papuguje hehheh
Tylko, że to jest taki słodki widok....godzinami mogę patrzeć na dzieciaczki, cokolwiek by nie robiły;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry