V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
No tak wiem wiem....będzie dobrze zobaczysz jeszcze obie będziemy się brzuszkami chwaliły ;-)
Ej, ej!
Jak już to wszystkie trzy!!!!:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak wiem wiem....będzie dobrze zobaczysz jeszcze obie będziemy się brzuszkami chwaliły ;-)
Nie można niestety....Ale co najciekawsze, mój lekarz ginekolog, tydzień przed ronieniem nie zauważył tego?! Może byłabym jakoś przygotowana... Chociaż... Czy można się na coś takiego przygotować?
Ale co najciekawsze, mój lekarz ginekolog, tydzień przed ronieniem nie zauważył tego?! Może byłabym jakoś przygotowana... Chociaż... Czy można się na coś takiego przygotować?

Ej, ej!
Marzenie życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!No tak wiem wiem....będzie dobrze zobaczysz jeszcze obie będziemy się brzuszkami chwaliły ;-)

(ale jestem stuknięta......)A pewnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Syskie cy" ;-)Ej, ej!

Marzenie życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale tak będzie, ja sie nie poddam.....nie nazywałabym sie Ewelina J...... ha ha ha ha ha(ale jestem stuknięta......)

pozytywnie stuknięta 

Smacznego obiadku życzę:-)Dobra, kochane, ja uciekam robić obiad dla moich chłopaków, bo pewnie wrócą głodni jeden z przedszkola a drugi z pracy i będą krzyczeć;-)
Dobra, kochane, ja uciekam robić obiad dla moich chłopaków, bo pewnie wrócą głodni jeden z przedszkola a drugi z pracy i będą krzyczeć;-)
Mój P zawsze mówi (jak mi odbija, a często)....." Boziu, całe życie z wariatami" ha ha ha ha hapozytywnie stuknięta
![]()