Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem kąpana w gorącej wodzie
Ja za to o 5 miałam już oczy otwarteNo właśnie gdzie Wy wszystkie się podziałyście?
![]()
helo:-)
Witajcie kochaniutkie!;-)

po tym całym tygodniu- pytaniach i wiadomościach kolejnych urodzonych dzidziusiach i widoku szczęśliwych brzuchatek ufff(nie żebym była wredną zołzą która źle wszystkim życzy...absolutnie - to tylko takie nagromadzenie emocji...OBY

) chyba otworzę piwko... 
ten fundusz 5 złotówkowy na drineczki z palmami ?!!?? Czy mogę prosić?

za duży stresssss dla mnie)gabrysia mdłości na ból brzuszka i na plamienia dostałam zastrzyki dzisiaj już 2wzięłam tak mnie dupsko boli że masakra one sa takie jak olej wchodzą ciężko ale co się nie robi dla zdrowia dzidzi:-):-) buziaczki kochane później postaram się odezwać idę się położyć bo dupeczka boli i kibelek wzywa buziaczki kochanecześć kochane - jestem jestem - tylko tak jakoś czas mi umyka, że nie mogę spędzać go z wami tyle ile bym chciała...
Cholera.wróciłam do roboty...i nie mam czasu i siły za to mam katar i pierwsze objawy przeziębienia/grypy...
A do tego dołek....kolejna koleżanka zapytała mnie "to ile już to drugie dzieciątko ma?" "oo już wróciłaś to kiedy urodziłaś?" uff nie mam siły tłumaczyć... Myślałam że większość wie.jednak nie i sama muszę się z tym borykać.
Mój mąż - również nie daje sobie z tym rady...on wierzył do końca ze będzie dobrze.nawet jak odeszły mi wody i leżałam te ostatnie2 dni bez wód w oczekiwaniu na cud, w który on tak wierzył, to wyszukiwał informacji na temat rozwoju dziecka i możliwości przeżycia dzidziusia...i oczywiście znalazł je. Niestety u nas cud się nie zdarzył.
Oj ale popsułam nastrój weekendowy.... Ale musiałamPo tym całym tygodniu- pytaniach i wiadomościach kolejnych urodzonych dzidziusiach i widoku szczęśliwych brzuchatek ufff(nie żebym była wredną zołzą która źle wszystkim życzy...absolutnie - to tylko takie nagromadzenie emocji...oby
) chyba otworzę piwko...
Aaa przyponiałam sobie cośTen fundusz 5 złotówkowy na drineczki z palmami ?!!?? Czy mogę prosić?
![]()
Witaj jola!!
danula co zakupiłaś?
karola - czekamy na wieścia co się dzieje - czemu źle?? Brzuszek boli, czy mdłości??
majsi - pozdrawiam - wklej zdjecia po usga kiedy masz?? Bo chyba nie doczytalam - trochę popisałyście:-d
ilonka się odzywa?bo też mi umknęło...
Pozdrawiam ewelina, ola, kaśka (jak prawko???? Ja swoje przerwałamZa duży stresssss dla mnie)