Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja sie denerwuje bo przyzwyczaiłam się że na czas przychodzi....
No ja sie denerwuje bo przyzwyczaiłam się że na czas przychodzi....
Wróciłam :-) ile Wy znowu naprodukowałyście![]()

Nie powiem, że ....nie.......przez głowę przeszła "TA" myśl....ale nie wiem czy to czasem nie wmawianie......zaczekam cierpliwie, pewnie i tak sie zawiodę po raz kolejny....Czekam cierpliwie do wieczora, a jeśli jutro nie przyjdzie....hmm....wtedy będę sie martwić lub cieszyć ......zobaczymy;-) A teraz juz o tym nie myślę, bo zgłupieję .....Dzień się jeszcze nie skończył więc spokojnie....chyba że myślisz o czymś innym?? :-)
No widzę własnietu sie nie spitu sie pracuje
![]()

Tu się nie leniu****e ino ciężko pracuje!!!!!!!!!Wróciłam :-) ile Wy znowu naprodukowałyście![]()
Nie powiem, że ....nie.......przez głowę przeszła "TA" myśl....ale nie wiem czy to czasem nie wmawianie......zaczekam cierpliwie, pewnie i tak sie zawiodę po raz kolejny....Czekam cierpliwie do wieczora, a jeśli jutro nie przyjdzie....hmm....wtedy będę sie martwić lub cieszyć ......zobaczymy;-) A teraz juz o tym nie myślę, bo zgłupieję .....
Tydzień wcześniej miałam objawy @ (jak zawsze), a dzisiaj nic ...... przecież "TO" niemożliwe, więc luzuję.....;-)Spokojnie nic nie mysl nie wmawiaj sobie czekaj i już a jak ze 2-3 dni nic to wtedy teścik zrobisz ;-) a czujesz przepowiednie na @ czy nic?
Hahahha szkoda słowTu się nie leniu****e ino ciężko pracuje!!!!!!!!!
I jak???:-):-):-):-)
tak szybko jak weszłam tak szybko wyszłam
pomierzyła w minute płci ze względu na ułożenie stwierdziła, że nie widzi bo nie mówiłam, że już wiem
ogólnie to się dowiedziałam "wszystko jest dobrze" czyli jak bym w poniedziałek nie pojechała prywatnie to bym nadal była zielona jak ta emotka