• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

nic nie wiem :( co sie dzieje?????
ona miala do mnie napisac ale glucha cisza a ja nie mam jej numeru :(

Ja pisałam wcześniej co u niej z tego sms co dostałam :-)

Szybko :-)

siem staram :-D:-D:-D:-D
a więc u Majsi wszyst\ko na dobrej drodze... jest w szpitalu, jeśli leki podziałają to za jakies półtora tyg wyjdzie. Kazała wszystkie dziewczynki pozdrowic :-)

Dokładnie :-)

A ja wyjaśniam ze szkody co zgłosiłam piwnice przelew ponoć był zrobiony a ja do dziś nic nie mam na koncie...ciekawe nie? :sorry:

reklama
nie no dzis sie wypinam na wszytsko na obiad bedzie rybka staruszka i tak nie bedzie caly dzien ..... okropnie sie czuje :(((( i sie martwie bo maly jeszcze od rana nie dal o sobie znac.... to o niego nie podobne :(((

nie no dzis sie wypinam na wszytsko na obiad bedzie rybka staruszka i tak nie bedzie caly dzien ..... okropnie sie czuje :(((( i sie martwie bo maly jeszcze od rana nie dal o sobie znac.... to o niego nie podobne :(((

Pewnie jeszcze śpi sobie jak żle się czujesz on to odczuwa ;-)

no tak jesli chodzi o pieniadze to kochana pewnie jeszce poczekasz....oni sie nie spiesza do rozdawania...

Ale przelew już poszedł z tego co mi mówili 10 listopada a ja na końcie nic nie mam dwa razy sprawdzałam :sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry