V_jolka80
Aniołek Tosia 21.09.2009
Ty chciałas auto....prosze nie wymyślać!!!!!!!!!!![]()
takie cóś tańsze nisz auto...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty chciałas auto....prosze nie wymyślać!!!!!!!!!!![]()
No poważnie...no no jaka skromna![]()

DUZA TABLICA SZKOLNA DO NAUKI + AKCES. SMOBY 28751 (820468963) - Aukcje internetowe Allegromy najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpranie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi....
tak zeby sie cieszyl i mial frajdemacie jakis pomysl dla 2 latka???
lobuza zaznaczam
![]()
my najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpranie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi....
lobuza zaznaczam
![]()
.....ja nie mam figurki, ale kto by sie tym przejmował!!!!![]()

aż mi sie komp zrestarcic jak to czytałam![]()

znaczy że potwierdził, że prawdę rzekłam 

IMPORT.USTKA Motorek jazda przód/tyl 2-3 lata HIT (831487645) - Aukcje internetowe Allegromy najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpranie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi....
lobuza zaznaczam
![]()

Wiesz co...
Ja widziałam reklamę
takiego samochodzika, który gada i reaguje na głos dziecka...
zaraz go poszukam...