• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
my najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpra :):):) nie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi.... ;)
tak zeby sie cieszyl i mial frajde :) macie jakis pomysl dla 2 latka??? :D lobuza zaznaczam :D

my najwiekszy klopot z prezentem mamy dla Kacpra :):):) nie mam pojecia co temu lobuzowi kupic... zabawkek mam po dziurki w nosie bo sie juz z tym w chacie nie mieszcze a on i tak sie tym wogole nie bawi.... ;)
tak zeby sie cieszyl i mial frajde :) macie jakis pomysl dla 2 latka??? :D lobuza zaznaczam :D
DUZA TABLICA SZKOLNA DO NAUKI + AKCES. SMOBY 28751 (820468963) - Aukcje internetowe Allegro

TABLICA DWUSTRONNA MAGNETYCZNA i KREDOWA + MAGNESY (820483396) - Aukcje internetowe Allegro

Wiesz co...
Ja widziałam reklamę
takiego samochodzika, który gada i reaguje na głos dziecka...
zaraz go poszukam...

reklama

Wiesz co...
Ja widziałam reklamę
takiego samochodzika, który gada i reaguje na głos dziecka...
zaraz go poszukam...

heheh dobre jestescie ale moje dziecko wogole nie ciakawia takie rzeczy :) on woli wzmacniacz ojca pilot i to koniecznie ten ktory dziala nie jakis tam stary co by sobie programy mogl pozmieniac.... KOMOUTER ale nie tam zadna zabawka :D ten ktory tata ma ;) to dziecko to synus tatusia ja jestem bezradna :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry