rudzia789
szczęściara
MARTA, albo cosik takiego:
SPIDERMAN WALKIE TALKIE MARVEL SŁUCHAWKI s_k (822687337) - Aukcje internetowe Allegro
qrna kiedyś sie dostało kilo pomarańczy i było dobrze...teraz dzieci wymagania maja no....![]()
dokladnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
MARTA, albo cosik takiego:
SPIDERMAN WALKIE TALKIE MARVEL SŁUCHAWKI s_k (822687337) - Aukcje internetowe Allegro
qrna kiedyś sie dostało kilo pomarańczy i było dobrze...teraz dzieci wymagania maja no....![]()
To kup mu jakis fajny zestaw książeczek, kolorowanek....itp. i z głowy....dokladniea tu jeszcze z takimi pierdolami jak moj to dopiero klopot..... powiedzialam ze zabawek zadnych bo dla niego one nie istnieja a ja sie tylko o nie wywracam i upycham w szafie... mam nadzieje ze Franek je wykorzysta
![]()
dokladniea tu jeszcze z takimi pierdolami jak moj to dopiero klopot..... powiedzialam ze zabawek zadnych bo dla niego one nie istnieja a ja sie tylko o nie wywracam i upycham w szafie... mam nadzieje ze Franek je wykorzysta
![]()
Spokojnie.....nie denerwuj się....na pewno wszystko się wyjaśni....dobra juz mi sie humor popsul.....dostalam jakie papiery z revenue.... i cos im sie nie zgadza..... z kasa matko kochana
zawsze jakies klopoty
![]()

Ja poproszę bananowca.....i przepis....Robie kawe!
ktoś chce filiżankę + bananowca?

Spokojnie.....nie denerwuj się....na pewno wszystko się wyjaśni....![]()