• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Odskocznia;))))

reklama
Kurcze 50%? A nie macie szans na coś swojego? sprawdzałaś zdolność na kredyt hipoteczny?
Wybacz, że spytam ale z ciekawości ile płacicie za wynajem?

Kochana na upartego dostalibysmy kredyt... tylko tez trzeba miec z czego splacac... a nas na to napewno w tej chwili nie stac :-(
nie ma szans... bo jak ? gmina nie ma przeciez mieszkan :sorry2:

spoko spoko kochana...do tej pory placilismy 500... teraz 710 :sorry2: to i tak baaarddzzzooo malo jak na krakow ale ta podwyzka nas troche przybila :sorry2:

Kurcze 50%? A nie macie szans na coś swojego? sprawdzałaś zdolność na kredyt hipoteczny?
Wybacz, że spytam ale z ciekawości ile płacicie za wynajem?

takie wlasnie rzeczy przerazaja mnie w PL.... ja nie powiem ze tu jest latwo moze czasem bardziej pod gore niz w PL ale przynajmniej wiemy za co placimy wiemy jak zyjemy i co nas czeka.... za miesiac czy dwa a w PL ciezko snuc takie wizje....

Kochana na upartego dostalibysmy kredyt... tylko tez trzeba miec z czego splacac... a nas na to napewno w tej chwili nie stac :-(
spoko spoko kochana...do tej pory placilismy 500... teraz 710 :sorry2: to i tak baaarddzzzooo malo jak na krakow ale ta podwyzka nas troche przybila :sorry2:

No dobra kochana a ile byłoby za kredyt jakbyście dostali?? Ja na wynajmowanym płaciłam 1000 zł a na swoim z hipotecznym i czynsz wynosi mnie 850-900 zależy jak stoi frank. To i tak taniej a mieszkam na swoim teraz Ci co po nas wynajmują płacą 1300 już za mieszkanie.

a Ty mieszkasz w bloku czy gdzie????

No dobra kochana a ile byłoby za kredyt jakbyście dostali?? Ja na wynajmowanym płaciłam 1000 zł a na swoim z hipotecznym i czynsz wynosi mnie 850-900 zależy jak stoi frank. To i tak taniej a mieszkam na swoim teraz Ci co po nas wynajmują płacą 1300 już za mieszkanie.

Kochana rata minimum 1400-1500 :sorry2: + czynsz....
na 25 lat :sorry2:

metr kwadratowy to koszt od 5,5 tys (to cud jak sie uda znalezc w takiej cenie) do 7,5 tys

a Ty mieszkasz w bloku czy gdzie????

kamiennica :tak:

Kochana rata minimum 1400-1500 :sorry2: + czynsz....
na 25 lat :sorry2:
metr kwadratowy to koszt od 5,5 tys (to cud jak sie uda znalezc w takiej cenie) do 7,5 tys
kamiennica :tak:

O szlak tak drogo u Was?? :szok: W mordkę przyjedzcie na Wole tu metr to jakieś 2,7
No tak to cholernie drogo wychodzi nie dziwie się, że nie mielibyście z czego spłacać....my teraz ratę mamy tak 550-590 zł ale kredyt mamy na 33 lata zostało nam jeszcze jakieś 31 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

O szlak tak drogo u Was?? :szok: W mordkę przyjedzcie na Wole tu metr to jakieś 2,7
No tak to cholernie drogo wychodzi nie dziwie się, że nie mielibyście z czego spłacać....my teraz ratę mamy tak 550-590 zł ale kredyt mamy na 33 lata zostało nam jeszcze jakieś 31 :-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj nas kredyt tez pewnie czeka ale jeszcze troche.... narazie mamy to mieszkanie od panstwa na tydzien placimy 60 funtow czyli to jest jedna dniowka w pracy 8 godzin wiec w zasadzie na nasze to jest BARDZO tanio... z czego po 5 latach mozemy to mieszkanie sobie wykupic za 30% wartosci.... i tak zamierzamy zrobic.... a potem wynajac i miec z tego kase a sami moze wrocimy do PL.... a moze na kilka latek jeszcze do jakis cieplych krajow :)

oj nas kredyt tez pewnie czeka ale jeszcze troche.... narazie mamy to mieszkanie od panstwa na tydzien placimy 60 funtow czyli to jest jedna dniowka w pracy 8 godzin wiec w zasadzie na nasze to jest BARDZO tanio... z czego po 5 latach mozemy to mieszkanie sobie wykupic za 30% wartosci.... i tak zamierzamy zrobic.... a potem wynajac i miec z tego kase a sami moze wrocimy do PL.... a moze na kilka latek jeszcze do jakis cieplych krajow :)

Fajnie, że tak można u nas jakoś nikt o tym nie pomyślał a młodym teraz przydałoby się coś takiego :tak:

reklama

no.... ceny sa normalnie z kosmosu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ja juz pare razy myslalam o wyemigrowniu z Krakowa... ale niestety nasze mieszkanie tutaj wiąze sie chcac nie chcac z praca...

e...to luzik :szok::szok::-D:-D tylko 31 ;-);-);-);-)

dobra moje Kochane dziewczynki :-)
zmykam posprzatac chałupkę i dokonczyc obaidek:-)
nie obiecuje ale moze jeszcze uda mi sie do was kuknac... a jesli nie zycze wam wspanialego weekeduu i jak zawsze zaparaszam w poniedzialek na kawkę :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry