Anetka83
zbyt wiele...
Wybaczcie, że wywaliłam na was moje smutki...
Ale komuś musiałam się wygadać....
od tego tu jestemy

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wybaczcie, że wywaliłam na was moje smutki...
Ale komuś musiałam się wygadać....

Kurcze 50%? A nie macie szans na coś swojego? sprawdzałaś zdolność na kredyt hipoteczny?
Wybacz, że spytam ale z ciekawości ile płacicie za wynajem?

to i tak baaarddzzzooo malo jak na krakow ale ta podwyzka nas troche przybila 
Kurcze 50%? A nie macie szans na coś swojego? sprawdzałaś zdolność na kredyt hipoteczny?
Wybacz, że spytam ale z ciekawości ile płacicie za wynajem?
Kochana na upartego dostalibysmy kredyt... tylko tez trzeba miec z czego splacac... a nas na to napewno w tej chwili nie stac :-(
nie ma szans... bo jak ? gmina nie ma przeciez mieszkan
spoko spoko kochana...do tej pory placilismy 500... teraz 710to i tak baaarddzzzooo malo jak na krakow ale ta podwyzka nas troche przybila
![]()
Kochana na upartego dostalibysmy kredyt... tylko tez trzeba miec z czego splacac... a nas na to napewno w tej chwili nie stac :-(
nie ma szans... bo jak ? gmina nie ma przeciez mieszkan
spoko spoko kochana...do tej pory placilismy 500... teraz 710to i tak baaarddzzzooo malo jak na krakow ale ta podwyzka nas troche przybila
![]()
No dobra kochana a ile byłoby za kredyt jakbyście dostali?? Ja na wynajmowanym płaciłam 1000 zł a na swoim z hipotecznym i czynsz wynosi mnie 850-900 zależy jak stoi frank. To i tak taniej a mieszkam na swoim teraz Ci co po nas wynajmują płacą 1300 już za mieszkanie.
+ czynsz....
a Ty mieszkasz w bloku czy gdzie????

Kochana rata minimum 1400-1500+ czynsz....
na 25 lat
metr kwadratowy to koszt od 5,5 tys (to cud jak sie uda znalezc w takiej cenie) do 7,5 tys
kamiennica![]()
W mordkę przyjedzcie na Wole tu metr to jakieś 2,7 

O szlak tak drogo u Was??W mordkę przyjedzcie na Wole tu metr to jakieś 2,7
No tak to cholernie drogo wychodzi nie dziwie się, że nie mielibyście z czego spłacać....my teraz ratę mamy tak 550-590 zł ale kredyt mamy na 33 lata zostało nam jeszcze jakieś 31![]()
oj nas kredyt tez pewnie czeka ale jeszcze troche.... narazie mamy to mieszkanie od panstwa na tydzien placimy 60 funtow czyli to jest jedna dniowka w pracy 8 godzin wiec w zasadzie na nasze to jest BARDZO tanio... z czego po 5 latach mozemy to mieszkanie sobie wykupic za 30% wartosci.... i tak zamierzamy zrobic.... a potem wynajac i miec z tego kase a sami moze wrocimy do PL.... a moze na kilka latek jeszcze do jakis cieplych krajow![]()

O szlak tak drogo u Was??W mordkę przyjedzcie na Wole tu metr to jakieś 2,7
No tak to cholernie drogo wychodzi nie dziwie się, że nie mielibyście z czego spłacać....my teraz ratę mamy tak 550-590 zł ale kredyt mamy na 33 lata zostało nam jeszcze jakieś 31![]()

tylko 31 ;-);-);-);-)