reklama

Ogłoszenia moderatorskie

Wybieramy moderatora

• elisabeth

Głosów: 24 68,6%
  • AbeJA

Głosów: 11 31,4%

• Wszystkich głosujących
    35
  • Ankieta zamknięta .
Pewnie teraz zostaniesz oficjalnie nominowana naszym moderatorem:-);-), znaczy Jagoda pewnie to zgłosi, bo ona miała wcześniej kontakt z adminami, znaczek moderator przy Twoim profilu się pojawi:-D a potem to niech jagoda napisze:tak:

reklama
elisabeth gratulacje,zgłosiłam, żeby nadali Ci uprawnienia, myślę, że najpóźniej za kilka dni powinnaś je dostać, myślę, że rozsądnie będzie dogadać się z medeuską, żeby przekazała Ci dowództwo na grupach, bez wciągania w to administratorów, medeuska pisała, że wie jak to zrobić.
I miłego sprzątania :-).

Oki, dzięki...:-)

Korzystając z tego, ze jestem sama w domku to "przeleciałam" liste i... narobiłam się przy tym... ale ja lubię takie zajęcie i siedzenie przed kompem...
Naliczyłam nas 49 osób, takich najaktywniejszych... jak już bedę miała te uprawnienia to zaktualizuje listę:tak:...

To od razu Medeuska piszę do Ciebie, jak bedzie z grupą zamkniętą?:happy2:

Jak sądzicie, usunę z grupy zamknietej "wątpliwe" osoby, a potem gdyby co to powysyłam zaproszenia, tak chyba będzie najlpiej?

A gdyby były jakieś watpilwości lub propozycjie co do naszego forum to piszcie tu oki?

elisabeth myślę, że to dobry pomysł z taką aktualizacją grupy zamkniętej, dodać zawsze można, co do sprawdzania kto się udziela to najłatwiej tak: przy każdym wątku jest liczba postów, klikasz na tę liczbę i wyskakuje Ci lista osób, które w tym wątku pisały i ile postów jaka osoba w kolejności od najwięcej piszącej. Tak chyba najłatwiej sprawdzić, kto się ile udziela.
Ale warto sprawdzić, czy dana osoba nie pisała na początku a teraz nie pisze.

Jagoda tak właśnie robiłam;-)... ale mam wątpliwości co do kilku osób, bo własnie tak jak piszesz, kiedys udzielały się a od dłuższego czasu już nie, albo piszą bardzo mało i rzadko,może je wypiszę:
adusia
gregorb
agatapa
lenka2910
Paulaa
arwen
kluska80
Guziczek87
aguniawu

no i te które są nowe:
rudzienka7
Bella85
asinska
Myslę, że dziewczyny nie pogniewają się jeśliprzez jakis czas nie wpiszę ich na listę, a jak będą z nami pisać to na pewno je umieszczę na liście:-)

No i jeszcze coś... co sądzicie o tym, żeby stworzć coś w rodzaju naszego mini regulaminu (w stylu jak mają czerwcówki'09)? Moze macie jakie spropozycje co do tego?

Mi regulamin forum wystarczy, ale niech dziewczyny się wypowiedzą. Ja nie lubię za dużo wymagań ;-).
Z tych osób co napisałaś to ja kojarzę gregorb (jedyny facet), ale on się rzeczywiście rzadko udziela, i kluska80.

reklama
Nie chce robić jakichś obostrzeń;-), w takim razie czekam niech się dziewczynki wypowiedzą, coby nie było, że dyktaturę sobie wprowadziłam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry