reklama

ogłoszenia różne

reklama
Zapraszamy do naszego Klubu Tęczowa Dżungla. Organizujemy urodziny dla dzieci. Nie tematyczne ani nie robimy przedstawień teatralnych bo tego jest już bardzo dużo a poza tym do teatru można pójść bez okazji urodzin. My organizujemy prawdziwe przyjęcia urodzinowe z poczęstunkiem, zabawą w sali zabaw, konkursami, malowaniem buziek, przebieraniem i wieloma innymi atrakcjami a to wszystko w jednej cenie bez dodatkowych opłat. U nas dzieci na prawdę się nie nudzą i wychodzą zadowolone i szczęśliwe. Często słyszymy od nich, że to najlepsze urodziny na jakich były lub że to "najsuperowsza" zabawa na świecie.

Z a p r a s z a m y . N a p r a w d ę w a r t o

Telefon do nas 781 10 15 20
Nasza strona: Tęczowa Dżungla - PRZYJĘCIA URODZINOWE DLA DZIECI.

Ostatnia edycja:
Przepełnia nas radość, gdy obserwujemy, jak szybko rozwija się nasze dziecko :)
Nie minie chwila, a będzie już dorosłym człowiekiem z dorosłymi problemami i
potrzebami (takimi jak nasze :) )
Dlatego im wcześniej zadbamy o Jego przyszłość, tym łatwiej będzie nam pomóc w
realizacji Jego marzeń i planów.
Odkładając systematycznie niewielkie sumy, możemy zapewnić dziecku bardzo wiele.

Wybierz polisę posagową TUnŻ WARTA S.A. i zapewnij dziecku odpowiedni start w
dorosłe życie.

BO PRZYSZŁOŚĆ NALEŻY DO DZIECI :tak: posag..jpg

Wszystkich Rodziców zainteresowanych wykupieniem indywidualnej polisy
posagowej proszę o kontakt. Odpowiem na wszystkie pytania i razem znajdziemy
najlepsze rozwiązanie dla Waszych pociech :)

Bez obrazy,ale irytują mnie takie posty jak ten wyżej....jak ktoś będzie chciał wykupić polisę to zgłosi się do ubezpieczyciela...zaśmiecanie forum "banalnymi tekstami" jakoś do mnie nie przemawia.

dlatego wylądowało w ogłoszeniach zeby w oczy nie kuło. ale...jeżeli chcecie to takie teksty moge odrazu wywalać, tylko nie wiedziałam co Wy na to. czy ktoś nie bedzie miał pretensji...

reklama
A ja uważam że niech sobie tutaj będą. Nikomu nie przeszkadzają, są w dziele ogłoszeń a jak ktoś coś potrzebuje to sobie tu zajrzy i będzie wiedział że np ta i ta firma coś takiego oferuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry