reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

OK czas na poważny temat - WÓZKI

reklama
Płock-Asia pisze:
Rusałko widzę, że mamy taki sam gust bo też ten wózek chciałam ale nie wiem jak on ma się w praktyce.
Powiedz mi czy aż tak bardzo się różni Deltim focus cena 890zł
http://www.ebobas.pl/main_produkt.php?inc=produkt.php&ip=1113855791&szc=14&ikp=61&it=80
A Deltim Premier cena 750zł 
http://www.ebobas.pl/main_produkt.php?inc=produkt.php&ip=1113861912&szc=14&ikp=61&it=81
Premier ma duże skrętne pompowane koła
No i mają inne kosze na zakupy - jakie widać na zdjęciu, wg mnie materiałowy kosz pojemniejszy i praktyczniejszy

A my jednak zakupilismy w sobote od sasiadki uzywany wozek na duzych pompowanych kolach, nie pamietam firmy ale jest swietny i malo uzywany, ma przekladana raczke, wentylacje, wklad do wozka na gondolke, bardzo szybko sie montuje na spacerowy, kolor jasno szary. I co najwazniejsze koszt wozka to 150 zl, wiec jak dziecko podrosnie troszke i bedzie mi juz potrzebna tylko spacerowka to bez oporow kupie sobie lekka, wypasiona spacerowke :) :) :) Trafila nam sie z tym wozkiem okazja calkiem przypadkowo, bo dostalismy cynka od innej "usluznej" saidaki ktora wie o wszystkich wszystko ;D Czasem taka skarbnica wiedzy sie przydaje. Acha, i fotelika tez nie musimy kupowac bo kolezanka mi pozyczy jej fotelik Graco z ktorego jej corka juz wyrosla :)

uważam w 100% że wózki na wachaczach są wygodniejsze...ja już miałam dla Martusi wózek amortyzatotach...sprężynach ale ciężko się nim jeździło po śniegu, czuła każdy wybój, no i wielkość kółek ma ogromne znaczenie...poza tym kosz tylko materiałowy, i to duży w koszu metalowym wszystko jest zabrudzone....

tak jak pisały dziewczęta Asiu- premier jest miększy- bardziej "bujasty":)..i ma metalowy kosz- który akurat nam wogóle sie nie podobał :p Jak zastanawialiśmy sie nad wyborem wózka- wiele osób nam radziło deltima..- odradzając ukochanego mikrusa, że sie psuje ..itd.. Nie przesadzaliśmy też podczas wyboru- z cena wózeczka, bo zamierzamy, jak Klaudyś podrosnie ciutke - kupic lekka spacerówkę - i tu wybór dość prosty- graco :)
Mam kolezanki, które po prostu po pól roku zmieniły wózki na spacerowe..i pewnie i my tak zrobimy...

Asiu - faktycznie gust podobny mamy - te same imiona wybrałysmy dla córeczek..teraz wózeczki :) ..a i "gabarytami" jestesmy podobne :D ..Klaudysie aż tak sie nie rozpychają:)

Wczoraj bylismy u tesciów..i i tesciowa "lamentowała", ze ja mam za mały brzuszek..gdzie jej wnunia..ze jej córka ma młodsza ciązę i wiekszy brzuszek..cóż..taki nasz urok ::) Oczywiscie musieliśmy zjesc obfita kolacje..inaczej...musiałabym nocowac z tym talerzem przy twarzy ;)

Czytałam bardzo złe opinie na temat Premiera, strasznie skrzypi zresztą dziewczyny poczytajcie opinie. NO to Olu ja juz napewno kupuję Bartatinę Plus :)

hello mamuski...widze ze deltim spedza wam sen z powiek...mam kolege ktory jest przedstawicielem w tej firmie...wiec zapytam go jakie ma wady i zalety ten premier...:):):):):)napewno powie mi czy i duzo maja na niego reklamacji....

Ja dzisiaj bylam w Swiecie Dziecka - i bardzo mi sie ten moj Per Perego AT4 podoba....
Tylko sie zaczynam zastanawiac czy kupic teraz jakis tanszy gleboki a pozniej zamienic na jakas lekka spacerowke jak piszecie czy zainwestowac i miec jeden wielofunkcyjny...Naprawde juz sama nie wiem...Poradzcie mi prosze)))

Aniu76 mój Bartek jeździł w gondoli tylko 4 miesiące, a potem było nam dużo wygodniej w leciutkiej i zwinnej spacerówce, zwłaszcza, że maluchowi nudzi się jeżdzić w gondoli z której nie widać ciekawych rzeczy

reklama
Do góry