• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

okolice Jeleniej Góry..

Izu dobrze ze ja pogonilas za ten wozek! wrrr.... ;-)
My tez rota nie szczepilismy...
u nas dzisiaj troszke chmurek ale i tak calkiem fajnie a jutro ma byc cieplutko :-)

reklama
Dareczka, przemycaj małej dużo weglowodanów. Fantomaltu Ci nie polecam, ale spróbuj Sinlac (tym bardziej ze ona dla alergików) o ile jeszcze nie przetestowałas. Mleko modyfikowane zagęszczaj kaszkami bezmlecznymi. Ale faktycznie koniecznie zbadaj krew małej i oznacz poziom Fe (ferrytyny nigdzie w JG ci nie zrobią, jedynie w szpitalnym labie oznaczą UIBC i TIBC, ale nie licz na pobranie z żyły w labie. możesz poprosic o skierowanie na pobranie na OIOMie, wtedy pobiora z żyły, inaczej tylko z palca).

Ja z cięzkim sercem zrezygnowałam z wyjazdu do CZD w nast tygodniu, ale niestety Franula się nie nadaje:(
Dzis po obiedzie znowu wymiotował, po prostu rece opadają..
No i sama mam zgryz, gdzie małemu zrobic badania krwi, bo chciałam w CZD a teraz dupa. Jakos nie wierzę w te badania w JG, bo Fe bada się tylko z krwi żylnej a w JG jakoś wszystkie parametry potrafią badać z krwi z palca.. Cuda panie.. Już mnie nasza dr z Wawy pytała czy w labie w Jg mają specjalne mikrometody opracowane..he he.. Mooooże;-) Pójdziemy na OIOM i tyle.

Tak więc u nas bez zmian

lece bo musze drenaż Franiowi zrobic po sterydach

spokojnego wieczora

FraniowaMamo dzięki za takie obszerne rady, Sinlac spróbuję rzeczywiście musiałam poczytać w ogóle co to jest bo pierwszy raz słyszałam. I dużo zdrówka dla Frania żebyście mieli już spokojną nockę i następny dzień

Cieszę się, że trafiłam na to forum, szkoda że tak późno, ale lepiej późno niż wcale :)

Dareczka, ja Ci nic wiecej nie podpowiem, co powiedzialy dziewczyny, u nas bylo ok, a Mala byla na samej piersi, My tez nalezymy do przychodni na Oginskiego. Mojej siosry cora malo przybierala ale bylo w normie i jej dr. Ż powiedziala ze niektore dzieci maja taka nature. Ktora pania doktor najbardziej polecacie? ja sprawdzilam 3, u jednej bylam raz, ale i tak ja zawsze nieufna co do lekarzy...
Ja sie zgodze z Izu zebys nam Zuza przywiozla tego ciepla, bo juz dosc, my tez nie bylysmy na spacerku ze 3 dni, dzis wyszlysmy, juz nie bylo takiego mroznego wiatru... I słonko:) Lece bo moje dziecie juz sie rozbiera do kąpieli, hehe;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry