reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

Jezu... Monika..chyba tak Wam pisałam wtedy.
Dziewczyny, przepraszam Was..zakręcona jestem koszmarnie przez te ciągłe nasze wyjazdy.. Teraz przypomniałam sobie, że miała byc sobota lub niedziela w nast tygodniu, po powrocie z tego naszego mini-turnusu (bo tylko tydzień).
Jezu..przepraszam jeszcze raz:-)
Wybaczycie???;-)

Ale wpiszcie sobie w kalendarze plizzz:)

Sorry ze Was zestresowałam!!!!!!!!!!!!!

Ide walnąć głowa w scianę...:tak:

reklama
FraniowaMamo przepraszam że tak bezceremonialnie i bez przedstawienia się i w ogóle, ale pozwoliłam sobie podglądnąć i zajrzeć na Twój blog i wątek Franiowy na bb.
Kobieto jesteś dla mnie natchnieniem!! podziwiam i całym sercem jestem z Wami.
dużo zdrowia i wszystkiego co najlepsze dla Was.

Aguś spoko, tylko my odpadamy wtedy bo mamy chrzest siostrzeńca... I nie wal w ściane kobieto, bo my Cie tu potrzebujemy i Franczesko tez:-D
dziewczyny dostałysie maila odnosnie muzykoterapii? Ma byc chyba 24 i 31. Kto sie pisze?

Inka, to ja Cie przepraszam, że Cie pominęłam, ale dzis taki pęd mam, ze nie wiem jak sie nazywam. W skrzynce 231 wiad. Masakra:)

No dobra dziewczyny, jest tak: w nastepna sobotę jest u nas spotkanko (pretekst 2 urodziny Franulca;-) ), serdecznie zapraszam:) Zaczynamy o 15, konczymy z ostatnim gościem. Pogody pewnie nie będzie znając życie, ale mam nadzieje, że damy radę jakos w 4 ścianach:)
Za punkty na BP dostalismy gofrownicę (troche jeździmy z tym kurdupelkiem:) ), więc będą gofry dla dzieci:) I nie tylko. Dla dorosłych..tez cos wymyślimy:)
Dobierajcie sie prosze w podzespoły dojazdowe:)

A od kiedy jesteś w Pl?..od 5.09?
My 7.09 wyjeżdżamy na 3,5 tyg - IMiDz, CZD i turnusik. Może 6 bysmy sie spotkały?
WRESZCIE:)

reklama
Do góry