reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

okolice Jeleniej Góry..

kurcze duzo osob uzywa tych puzzzli :-(
ja ich nie kupowalam bo balam sie ze Mala bedzie je jesc ;-)

Czarnuszka slyszalam ze to przedszkole na Mickiewicza jest fajne :-)

Eliza a poprzednim razem plakal? moze teraz z usmiechem pojdzie :-)
fajne fajne, widac ze naprawde wysoka klasa
Dotarliśmy do domu.
Jestem tak padnięta jakbym tonę węgla przerzucila. Franulek chyba szybciej ode mnie się regeneruje:)
Wyobraźacie siębie w tym upale 5 godz terapii dziennie? Franiu jest mocarzem.
Po 1 dniu byłam załamana i do domu chciałam wracać, myślałam, źe Fr nie da rady.
Dał.
I to jak.
Przeszedł kilka kroczków za jedną rękę..!!!!!
Dlatego właśnie terapie u takich specjalistów..za każde pieniądze..
Za te 5 dni zapłaciliśmy 3 tys. Ale co to jest? Powiedzcie same?

Dostałam odp ze źłobka misie-urwisie (gdziekolwiek to jest(), zapraszają nas na rozmowę!!!:)

A w srode kolejny wyjazd - taki na cito, bo mamy nowy problem z Fr (tak dla równowagi). Postaramy sie załatwić sprawę ambulatoryjnie, jak się nie da, połoźą nas na chwilę do szpitala.
Tym razem Bielsko-Biała.

YTo co, wpadacie do nas jutro na 15?

Od razu uprzedzam, źe będzie wielka improwizacja:)
przyczaiłam dzisiaj obok zakladu fryzjerskiego w ktorym pracuje ze jest tam takie male domowe przedszkole 10 dzieci niektoe sie mijaja wiec nie zawsze jest taka gromadka. Mają tanio i mozna zostawiac dziecko na ile sie chce. Jak chcesz to ci dam cynka. Rozmawialam dzisiaj z jedna Pania ktpra tam pracuje. Sa wyuczone wszystkie i maja swietne podejscie, mojej koleznaki fryzjerki z ktora pracuje synek jak tam poszedl to nie chcial isc do domu. Trzymam kciuki za Franusia i zycze duuuuzo zdrówka

reklama
Aga super wiadmosci!!! :-)
tylko dlaczego musiscie az do Bielska-bialej.... daleko...

Roseann ooo to udanego urlopiku i ladnej pogody :-)

Czarnuszka a w ktorym salonie pracujesz bo moze bym sie do ciebie wybrala ;-)

Iza wlasnie zatrudnilam mojego zeby zrobil ci liste na co trzeba zwrocic uwage przy kupnie dzialki i siedzi przed kompem i produkuje ;-)

witam Mamusie wieczorową porą

taki dziś upał,że nie miałam ani siły ani ochoty siedzieć przy kompie.
cieszy mnie, że sporo piszecie o żłobkach bo pewnie i mnie wkrótce czeka wybór jakiegoś. nie wiem ile w tym prawdy ale słyszałam, że wiele kobiet będąc jeszcze w ciąży już zaklepuje sobie miejsce...

miłego wieczoru

:)
Ja przez tę dyskusję zaczęłam już myślec o przedszkolu dla Mai:)

I przyłączam się do pytania zuza-anny, gdzie pracujesz Czarnuszko i czy radzicie tam sobie z trudnymi przypadkami;-)

A co upałów, to ja lubię. Jeszcze nigdy nie było tak, że mi było za gorąco.

Narazie jestem załąmana poszukiwaniami noclego w B-B. Ceny jak z kosmosu. We wrocku płąciłam 190/noc ale miałam kawalerkę - kuchnia, łazienka..rozumiecie, z dzieckiem.
Idę juź sobie bo juź nawet przeszukiwac netu mi się nie chce.
A na badanie jechac musimy bo mały moźe mieć uszkodzenie OUN - tak czy inaczej ma - ale wygląda to na powazniejszą sprawę. Trza zbadać. Nie wiem czy się uda ambulatoryjnie, w razie czego połoźą nas na oddział. A 7.09 mamy juź wyjazd do wawy do imidz. Osiwieję, mówię wam:)

reklama
Roseann, ja to jestem...:zawstydzona/y: Dziękuję Ci za prezent dla Frania i wypoźyczenie maszynki do baniek:) Mam nadzieję, źe dzieciaczki będą miały frajdę:) Oby tylko nie padało:)

Zuza-anna, noooo. I teraz chodzi o wybadanie czy uszkodzenie jest centralne czy obwodowe czy to moźe jakiś problem natury emocjonalnej. Badania wykluczą lub potwierdza te dwa pierwsze przypadki.

Zadzwoniłam do hotelu najbliźej ośrodka. 249/1 os/noc
Kurde, B-B jest droźsza niź Wrocłąw!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry