reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

okolice Jeleniej Góry..

witam Mamusie

tak Was czytam i coraz więcej korzyści zauważam z faktu, że Wy już doświadczone Mamusie jesteście :-D
naczytam się o żłobkach, przedszkolach, sposobach na ząbkowanie i jak już przyjdzie na mnie czas będę dzięki Wam ekspertem!!

pozdrawiam serdecznie

reklama
Cześć dziewczyny, padam na twarz
Zastanawiam się kiedy moje dziecię wreszcie zechce [rzespac cala noc
Natka zaczęła spać jak miała ok 2,5 roku, może za pół roku i Franiowi przejdzie?..Oby, bo stara matka niedlugo będzie musiała zacząć wydawać majątek na kremy liftingujące:)

Franiowa Mamo moja znajoma twierdzi, że każda mamy powinny dostawać jakiś dodatek szkodliwy od państwa albo pracodawcy- na kosmetyczkę, ewentualnie botoks lub inne tego typu cuda :-D a stwierdziła to po tym jak jej drugie dziecko dopiero w wieku prawie 3latek zaczeło przesypiać całe noce a na jej twarzy było widać tego skutki...

Franiowa przyjdzie czas i na Frania ja nie mogłam sie doczekać jak Mała będzie przysypiać noce i w końcu spać w swoim łóżku ale jakoś sama do tego dorosła nic na siłę nie robiłam, jeszcze żeby tylko zechciała zasypiać sama w swoim łóżeczku tak ładnie jak Franio

niestety u nas niema tego Orajel :-(

Inka haha bedziesz pozniej kolejnym doradzac :-)

Franiowa pewnie juz blizej niz dalej i bedziecie sypiac cala nocke ;-)

Inka, też jestem tego zdania:)

W sumie masz rację Dareczko, zasypianie Frania rekompensuje budzenie sie w nocy:)

Zuza-Anna, ja zjadlam pół struli jagodowej i zdycham:)

Wszystkie chudną na tym forum ino ja grubnę.. (Inka, ciężarne odpadają z tej konkurencji;-) )

reklama
Do góry