Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A możesz mi polecić jakieś fajne sklepy dla dzieci?? I przy okazji jakiegoś pediatrę?? To wszystko dla mnie jest jeszcze nowe i strasznie dużo jeszcze nie wiem.
ale miała takie czarne, do pasa włosy. Chciałam ją sprawdzić na NK bo miałam ją, ale niestety usunęła swój profil ;-)
fajna babka, ale potrafi pół dniówki przegadać przez telefon.... 
świetni fachowcy
obydwoje pracują w przychodni Eskulap. Januszek w tej przy policji, a ta babka koło Skarbka. Jedyny minus ich, to ciężko się do nich dostać, tzn zapisać dziecko które się urodziło, bo mają przeladowania. 

Jakoś sobie tego nie wyobrażam... sam poród chyba mnie tak nie przeraża jak to czy rozpoznam skurcze, czy będę wiedziała kiedy jechać do szpitala, jak to będzie i najważniejsze - połóg. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży ;-) Ty kochana masz już doświadczenie to sama wiesz jak jest. 
to będą bolesne (bądź nie) twardnienia brzucha w regularnych odstępach, nie przechodzące po np 2godzinach, tylko coraz bardziej się skracające :-)
porodówka w Olkuszu zawsze była pełna
i dlatego też troszke jest problem z porodem rodzinnym, bo jeśli akurat zaczniesz rodzić, a sala będzie zajęta to niestety, ale będziesz musiała rodzić normalnie sama.

A jak to jest z tymi wizytami u lekarza?? Ty chodziłaś co tydzień na wizyty?? Albo na ktg do szpitala?? 

potem w 35tyg trafiłam do szpitala ze skurczami co 6minut... zostałam już w szpitalu do końca ciąży. Więc tak wspaniale wyglądała moja druga ciąża ;-)