• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Opadanie powieki

reklama
Anna, tak przepraszam pomylilam osoby, myslalam ze Ty to mama Marysi (11 miesiecznej dziewczynki). Jeszcze sie do konca nie wdrozylam w forum i nie kojarze wszytskich przypadkow z nicka, ale teraz juz zapamietam :) Przepraszam raz jeszcze:)

powiedzcie mi, czy w Kobylnikach mogliscie byc z dzieckiem do samego uspienia? Tzn, czy wpuscili was na salę operacyjną?

I jaki jest koszt prywatnej operacji?

Krupka mi powiedzieli ze koszt prywatnej operacji to 2tys zl. Ale cos mi sie wydaje szczerze powiem malo, podejrzewam ze w naszym przypadku byloby to 2 razy po 2 tys.. Z tym, ze odnioslam wrazenie ze ida na reke i staraja sie aby u dzieci bylo zrobione na NFZ.

Co sie dzieje z Gosia2010 ? Mam nadzieje ze tym razem nie pokrece? Gosia to mama Marysi 11 miesiecznej operowanej w Kobylnikach?

Gosiu odezwij sie, jak tam miesiac po zabiegu? Czy nadal jestes zadowolona?!

Jesli znow pokrecilam to przepraszam, ale inne maile inne nicki i kurde jestem zamotana;)

reklama
zadzwoniłam tam - 3000 za oczy, ale ile za jedno Pani nie miala zapisane:)) domysla sie tylko, ze 1500 :) Moze byc jednak wiecej moiim zdaniem, bo anestezjolog czy pielegniarka tak samo potrzebne i płatne zapewne, jak przy obydwu oczach. Takze zgadzałoby się, ze za jedno oko 2000.

Niestety przy usypianiu być nie można - ani w Kobylnikach, ani W-wie:( Ale dają doustnie głupiego Jasia.

Synek był kiedys znieczulany i wtedy mogłam być z nim do samego zasniecia, potem od razu po wybudzeniu, szkoda ze tu jest inaczej:( Poza tym lekarz dawał komórkę, mozna było dzwonic o kazdej porze w razie jakiegoś niepokoju. Tu jak widze nic z tego:/
Tamten lekarz mimo, iz z W-wy bierze za wizytę tylko 100 zł, a jest naprawde w pelni dyspozycyjny. Do takiego standardu sie przyzwycziłam, no cóż... trza bedzie zejsc na ziemię:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry