reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

Własnie wyszła położna... ja mam zapalenie prawej piersi. Brzydko pisząc - jak nie urok to sraczka.:wściekła/y: Obłozona jestem kapuchą cuchne na kilometr, dobrze ze męża nie ma. QtFa.
Catedra powinnas się cieszyć że zalewasz pidżamy. U mnie wkładki laktacyjne są niepotrzebne, bo nadmiar mleka nie chce sam wyciec z piersi i stąd właśnie to zapalenie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Póki co kapucha, może uda sie bez kolejnych leków.
A jak chodzi o picie to potrafię wypić 2 1,5 litrowe butelki wody mineralnej, kilka herbat i litrowy sok na dobe i jeszcze mi mało..

reklama
Własnie wyszła położna... ja mam zapalenie prawej piersi. Brzydko pisząc - jak nie urok to sraczka.:wściekła/y: Obłozona jestem kapuchą cuchne na kilometr, dobrze ze męża nie ma. QtFa.
Catedra powinnas się cieszyć że zalewasz pidżamy. U mnie wkładki laktacyjne są niepotrzebne, bo nadmiar mleka nie chce sam wyciec z piersi i stąd właśnie to zapalenie. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jak chodzi o picie to potrafię wypić 2 1,5 litrowe butelki wody mineralnej, kilka herbat i litrowy sok na dobe i jeszcze mi mało..
może okłady na zmiane :zimne i ciepłe pomogą albo krem Perfecta do pielęgnacji biustu z wyciągiem z liści kapusty??:eek:

krem to za mało eluś... am rozbite schłodzone liście kapuchy owinięte to worem foliowym i pieluchą tetrową. Cuchne z metra... dodatkowo naswietlam się lampą bioptron zeptera... bo zapomniałam dodać, że na bliźnie po cc też robi mi się jakieś paskudne zgrubienie. Oby nie zrosty.

abeja jak mi się zrobił zator to napuściłam pełną wanne wody i władowałam się do niej z laktatorem... masowałam i masowałam, moczyłam w gorącej wodzie i dalej masowałam, w przerwach próbowałam ściągać i tak dobrą godzinę... moje doświadczenie jest zerowe ale może Tobie też pomoże...

bolało jak cholera ale odblokowałam się...

Abeja współczuje,3maj sie cieplutko,tzrymam kciuki,zeby jak najszybciej była poprawa!
U nas tez dzis była poło.zna,żółtaczki juz resztki,pupcia zagojona,pepus ok,i wg niej mała musiała ładnie przybrac od piatku.No ja myslę!!!Tyle cycorowania musiało przynieść efekt!!
Ja zawsze du zo piłam ale tarez mam takie pragnienie ze szok!!!
Aha jeszcze sie okazało że mozemy się pożegnac a chusteczkami nawilzanymi ,bo nie słuza Emilce.Zostajemy przy rumianku i wodzie przegotowanej.I chyba juz mi sie szwy rozpusciły!1Sukces,bo po Jasiu to tylko troche,wdała sie infekcja i uwierzcie mi na słowo wyciagnie w takiej sytuacjii szwów to koszmar:-(
A jutro czeka nas spacer i oby tylko nie lało:tak:

reklama

Trzymam kciuki, żeby się obyło bez leków.

Do góry