wiesienka123
mama Asi
kms- oj wierz mi ze to problem, szczoteczka to już nawet nie probuje, a grzebyczkiem boje sie jak Asia sie wierci żeby jej krzywdy nie zrobić - ciemiączko przecież. Ogólnie zabawiam ja jakoś i czeszemy:-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My ostatnio właśnie emolium kupiliśmy do kąpieli i tak się zastanawiam jak Wy robicieczy kąpiecie Maluszki tylko w tym (niczym wiecej) i potem co....??? smarowanko też kosmetykiem z emolium czy cos innego??? może głupie pytanie ale pewnie lepiej nie łączyć różnych firm
![]()
Wiesz co ja nie dokarmiam, ale to dużo dojada jak aż 120 ml. Filip w ciągu jednego posiedzenia zjada jakieś 160 ml, tak myślę bo tyle maks zjadł jak mu zostawiam odciągnięty w butli... Tylko go poję herbatką na brzuszek Humany, ale ostatnio jakoś mniej jej pije, cyc mu wystarcza... I nie wiem co poradzić Ci Lanselotko... :-(A ja mam pytanie z innej beczki: czy któraś z was karmiąca piersią dokarmia tez butlą? Bo ja od jakiegoś czasu czasami po oproznieniu przez Małą dwoch cyców muszę dorabiać np 90 ml albo 120 ml bo zaczyna robic awanturę i dopiero po wydojeniu butli wydaje sie najedzona. W nocy cycus jej wystarcza.
Coś ewentualnie możecie polecić w tej kwestii?
A ja mam pytanie z innej beczki: czy któraś z was karmiąca piersią dokarmia tez butlą? Bo ja od jakiegoś czasu czasami po oproznieniu przez Małą dwoch cyców muszę dorabiać np 90 ml albo 120 ml bo zaczyna robic awanturę i dopiero po wydojeniu butli wydaje sie najedzona. W nocy cycus jej wystarcza.
Coś ewentualnie możecie polecić w tej kwestii?
A jak młoda przybiera na wadze? Bo to jest b. istotne...