reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad bobasem - o kolkach, pieluchach, ubiorach, cycuchach i innych :-)

MAm problem i nie wiem co robic!! pomozecie?? Ninka od jakiegos czasu chce spac tylko na brzuchu!! z twarza w materacu! walcze z nia wieczorem i przekladam na bok a ona i tak swoje...

reklama
Mój Igor ma to samo Aneta, trochę się bałam na początku ale dałam na luz, i on sam sobie głowe odwraca, żeby łatwiej oddychać.

Ja podobno spałam na brzuchu jako bobas i dożyłam poważnego wieku, więc nic się nie martw. Malutkich niemowlaków nie można tylko tak kłaść

Wiecie co...Bianka robi od dwóch dni ten sam manewr... na brzuszek się kładzie. Zasypia, a pozycje i tak zmienia x razy w nocy. Też się trchę martwiłam, ale chyba nie ma czym.

ja od razu doszlam do wniosku ze Maks spi na brzuchu bo ja nawet w ciązy na brzuchu spałam... inie potrafilam inaczej:eek:

Nasza Mała też ostatnio na brzuszku zasypia,ale główkę zawsze na boczek przekręca,więc się nie martwię :tak::tak::tak:.
A Starsza też zasypiała na brzuszku,od początku prawie(tzn.jak się na brzuszek nauczyła przewracać ;-)),co budziło oburzenie teściowej ogromne,że jak to tak spać,że się udusi.Kilka razy powiedzieliśmy,że widać tak Jej wygodnie i na tym się skończyło :tak::tak::tak:.
Madeuska,to Ty sprytna jesteś :-D:-D:-D.Ja na swoim brzuchu bym nie zasnęła w ciąży,raz,że był za duży,dwa,że bałam się,że Młodą przyduszę :tak::tak::tak:.

reklama
Do góry