Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja, jak większość z was zakupiła krem z nivei na każda pogodę... w tamtym roku tez go używałam, za specjalnie zadowolona nie byłam, ale w aptece babeczka nie była mi w stanie polecić nic innego, więc go wzięłam...
u nas jeszcze nie ma zimna- chocciaz.. byl jeden dzien i mala byla w cieplejszej kurteczce - ale jak mowicie to i ja bede musiala sie zaopatrzyc w jakis krem cyz cus - przyznam sie ze nawet nie myslalam o tym do tej pory w ogole
mam pytanko:
ile na dobe zużywacie pieluch??
bo ja albo przesadnie za czesto zmieniam (z tym ze zawsze pielucha przy zmianie jak głaz) albo to normalne w tym wieku, bo nam idzie 9-10 pieluch na dobę
U nas też 4-5 pieluch.Pieluche trzeba wykorzystać na maxamy trzymamy tak długo aż całaa!!!!!porządnie nasiąknie siusiemBo pieluchy są na wagę złota no i w cenie.A pieniążków nigdy za dużo:-)Pozdrawiam;-)