K
KingaP
Gość
Azik! wciągaj dużo herbaty z sokiem malinowym albo cytryną i nie daj się. I z Igorem sie nie całuj !!! :
:
:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas robili jeszcze badania na hipotyreoze i fenylketonurie(pobieraja krew z piętki),oraz oczywiscie morfologie.kasianka pisze:Nie wiem czy już ktoś poruszał ten temat, ale jakie badania robili Waszym dzieciaczkom w szpitalu ??? U nas na SR mówili o tych które warto zrobić noworodkowi (badania słuchu i usg bioderek), ale nie zanotowałam reszty i ..zapomniałam jakie...
mokkate pisze:Powiedzcie mi dziewczyny, od którego tygodnia wychodzicie na spacerek.
Pogoda coraz fajniejsza, dobrze by było się przewietrzyć ;D ;D
ewik pisze:U nas USG stawów biodrowych nie robili. A ponieważ w Cz-wie państwowo robią tylko w jednym miejscu i oczywiście straszne kolejki to idę prywatnie. Zrobili za to test słuchu i niestety wyszedł do kontroli.
A mam pytanie czy bierzecie witaminy bo pediatra zapisał Krzysiowi Multitabs i zastanawiam się czy te witaminy, które ja biorę - feminantal i te jego to nie za duzo jak karmię piersią.
[/quote
pytia pisze:Jasiowi robili jeszcze w szpitalu usg ciemiączkowe, ale tylko dlatego, że był pod kroplówką, więc na wszelki wypadek zrobili. W standardzie tego nie ma.