reklama

Opieka nad maluszkami

Osinka a wiesz ja kupuje te w Lidlu nie ceratkowe tylko te takie normalne;-)uwazam ze sa dobre.Fakt faktem inne troszke sa w uk ale w pl tez uzywalam i bylam zadowolona.
Choc jak bylam w pl to raz przeliczylam co taniej mi wychodzi czy pampers czy lidl i wyszlo ze pampersy ale wtedy byla promocja!:-)
Bo chyba sie nie myle ale 14 sztuk z lidla kosztuje 7zl?
A tutaj w uk Lidl akurat wychodzi taniej bo pieluszki kosztuja opakowanie duze 56 pieluch okolo 5f :happy: i jestem z nich zadowolona Brianek tez.

Dziewczyny tu pisza o pielucho-majtkach raz mialam na wyprobowanie z pampersa i uwazam ze sa swietne akurat na taki teraz czas kiedy nasze skarbusie wiedza juz jak sciaga i odkleja sie pampersiaka:happy2:moze takich pielucho-majtek by nie sciagneli bo aj czasem mam na dywanie niespodzianke a Brianek na golasa biega.

reklama
no właśnie, kiedyś też przeliczałam i wyszło mi, że w tej samej cenie są huggiesy (promocja była) - do tej pory u nas używane były huggiesy clasic i super flex premium - polowałam na promocje :-)

do pieluchomajtek nie mogę się przekonać:happy2:

Ja nie mam jakoś zaparcia, żeby polować na promocje, więc podziwiam Cię Osinka.

Ostatnio ktoś mi zarzucił, ze Karola tak długo nie chodziła, bo miała niewygodne pieluchy...

aj ja jaj :confused2:

Ja nie mam jakoś zaparcia, żeby polować na promocje, więc podziwiam Cię Osinka.

Ostatnio ktoś mi zarzucił, ze Karola tak długo nie chodziła, bo miała niewygodne pieluchy...

aj ja jaj :confused2:

oferty przynoszą nam non stop i wrzucają do skrzynek - naokoło mam Auchan, Real, Carrefour, Tesco, Lidla - 10-20 minut samochodem do każdego z nich :cool:
normalnie nie jeżdżę zbyt często do marketów, bo nie lubię

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry