reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

mój potrafi ulać nawet w dwie godziny po jedzeniue - tzw serkiem - nadtrawionym mleczkiem...

Piotruś też tak miał, ok 7 miesiąca zaczęło mu przechodzić...

reklama
moja Nadusia czasem beknie,czasem sie uleje...róznie z tym bywa

najwazniejsze ze" pierdusie " sa na porzadku dziennym i zadna kolka jej nie dokucza....czasem jest marudna,ale kto nie ma złego dnia ? ::)

mojego synka raz tylko brzuszek bolal nie mogl zrobic PRYK.zal mi tych maluszkow ktorym sie przytrafia czesto

a mój dzisiaj miał niespokojną noc budził się z rykiem na żarcie i jadł jak smok albo gorzej i sie krztusił łapczywiec
jak zaczał płakać to az sie spocił

dzisiaj bedzie werandowanie bo ładnie swieci

Agao - jeśli werandowałaś go wcześniej to idź z nim dziś na spacer..- szkoda tracić pogody

Krzymek właśnie puszcza efektowne bąki - Espumisan działa!!!

Mam pytanie: Ile powinno przybierać na wadze dziecko? Macie może jakiś link albo informacje?
Byłam dziś u lekarza i okazało się, że Patrycja przybrała tylko 250g, lekarka powiedziała, że grunt, że przybrała, ale ja i tak się niepokoję, a jakoś nie idzie mi szukanie tych informacji w necie...POMÓŻCIE :-[

anian 120-210g tygodniowo, przy czym dzidzie powinno się ważyć najwyżej raz w tygodniu i należy pamiętać, że maska ciałka zależy także od pory dnia :)

zacmutrzyło się więc smoka weranduję na balkonie i coś właśnie jęczy ja siedzę niedaleko w kurtce szok

jutro spacerek

dzsisiaj kichał i myślałam że sie zaziębił ale wykichał jakieś coś :)

na świeżym powietrzu ładnie się uspokaja

reklama
ja dzis bylam z malym u lekarza-cos w nosku mu charczalo,ale wszystko ok to tylko "sapka",wiec jestem spokojna

maly 12 dni po porodzie przybral 400g,wazy juz 4 kg

niepokoi mnie zas pepuszek-polozna jak byla to mu 2 dni temu odpadl jak mu robila spirytusem a teraz zauwazylam ze leci z niego krewka-ja nada smaruje ale nie podoba mi sie ta krew-mial ktorys z waszych dzieci cs takiego???

Do góry