catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Hmmm.. to może i ja spróbuję...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
catherinka pisze:Hmmm.. to może i ja spróbuję...
maga_86 pisze:ja mam linomag, jak na razie sprawdza się w 100%, a apropo jedzenia, moja jagódka jest w ciągu, rano zaczyna kończy w nocy, potrafi opróżnić dwie pełne piersi i wypić do tego 120 mililitrów sztucznego mleka i najdalej za 30 minut jest znowu głodna...polecono nam do wypróbowania mleko humana...podobno jest bardziej kaloryczne i maluch może się nim najeść...zobaczymy...dodam tylko,że w piersiach mam naprawdę dużo mleka,ale mojemu głodomorkowi to nie wystarcza,żałuję,bo bardzo chciałam karmić tylko piersią...ale bez jednej czasami dwóch butelek sztucznego mleka się nie obejdzie,boli, w pewnym sensie traktuję to jako porażkę,ale przecież nie zostawię dziecko głodnym
mania78 pisze:Nie mam pojęcia czy mój synuś się najada. Potrafi ssać ponad 30-40 min. potem po odłożeniu go do łóżeczka zaczyna marudzić i jak nie poda się mu smoka płacze i krzyczy w niebogłosy. Zasypia tylko przy cycy lub ze smokiem, a nie daj Boże smok wypadnie to znów jest bieda. Niektóre z Was piszą, że jak dzidzia się naje to śpi, albo spokojnie leży. Mojego Mikołaja nie da się odłożyć, by spokojnie poleżał. Jaki bład popełniam???
![]()