Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
azik pisze:ćwiczenia nóżek ,suszarka na brzusio, masaż, termometr do pupy, czopek - u mojego działą czopek (no viburkol) w sumie nie chodzi o działanie lecznicze ale o podrażnienie jelitka
ivka76 pisze:azik pisze:ćwiczenia nóżek ,suszarka na brzusio, masaż, termometr do pupy, czopek - u mojego działą czopek (no viburkol) w sumie nie chodzi o działanie lecznicze ale o podrażnienie jelitka
U nas działają czopki glicerynowe (mamy te 1g dla dzieci). Podobnie jak u azik u nas też chodzi o podrażnienie jelita, bo czopek kilka chwil po podaniu wypada razem z mega kupą. Dodam, że robi kupę bez pomocy raz na dobę lub raz na dwie, ale pediatra stwierdziła, że może tak być. Jednak ja nie mam serca patrzeć jak on się męczy i zazwyczaj podaję czopek.
A tak na marginesie - czy wiecie jak długo trwają takie właśnie problemy ze zrobieniem kupki? Tak jak kolki, mniej więcej do końca 3 miesiąca?