reklama

Opieka nad maluszkami

buuuu! a ja kupilam wielką pakę pampersów 2 - a jak sie będą rozmazywały to ... >:(

a tak z innej beczki - nie pamietam w którym wątku ale ktos pisal ze kupił nosidełko - jakiej firmy i jakie???
iwosz -p czy to ty je kupowalaś???

reklama
Koga - mamy nosidełko Baby Bjorn - kupiliśmy używane na Allegro, bo w sklepie kosztuje w okolicach 300 zl - jesteśmy zadowoleni - fajnie podtrzymuje główkę Krzymka (wczoraj sobie w nim spał), jest wygodne.
Mamy wersję XL (z dłuższymi szelkami).Warte swojej ceny....(zapłaciliśmy 189zl przez "Kup teraz" bo nam zależało, ale można też taniej)

co do pampersow: 2 to u nas porazka. kupka zostaje na dupci przez co mamy mega odparzenia
:(

co do spania: w nocy super ale dni to juz katastrofa. maly nie chce zasypiac nawet po mega jedzeniu, kilka drzemek 15-30 minutowych i czesto placze. ja nie mam czasu na nic nawet siusiu :(
jak wy sobie z tym radzicie bo ja juz nie wyrabiam

Magdalena, no niestety czasem nie da się nic zrobić... Ja, jak już nie mam pomysłu, jak uśpić małego lub jeśli płacze i nie mogę go długo uspokoić, a chcę mieć chwilę spokoju - szybko do wózka i na spacer ;D Może nie zawsze śpi, ale trzęsie nim i jest zadowoloony ;D

no wlasnie ja tez go pakuje do wozeczka czesto :) ale dzis taka pogoda ze nie da rady :(
a do tego musze pisac prace licenc. i jakos bartus mi w tym nie pomaga ;)

a co do pieluszek to dodam ze w pampersach 2 czesto mielismy kupke na pleckach, teraz mamy huggies i jestesmy zadowoleni :)

co do pampersow 2 to moje maja dziurki i jestem z nich zadowolona. malo tego: dostalam takze od zanjomych rozmiar 3 takze new borny :). ale tych jeszcze nie sprawdzalam czy maja dziurki na kupke czy nie.ale sa one takiego samego rodzaju jak 1 czy 2 wiec mysle ze powinny.

Magdalena, najprawdopodobniej cieminiucha, smaruj glówke oliwka lub parafina i czesz szczoteczka... powinno zadziałac, jak nie to Anik polecała masc z serii skarb matki...

reklama
Zuzia24 pisze:
co do pampersow 2 to moje maja dziurki i jestem z nich zadowolona. malo tego: dostalam takze od zanjomych rozmiar 3 takze new borny :). ale tych jeszcze nie sprawdzalam czy maja dziurki na kupke czy nie.ale sa one takiego samego rodzaju jak 1 czy 2 wiec mysle ze powinny.

Zuzia czemu Twoje mają, a nasze nie mają dziurek? ::) :D :D :D

magdalenaB pisze:
ile kosztuja te szczepionki skojarzone? jak sie je zamawia? przez lekarza? czy samemu?

U nas kosztuje 105 zł i akurat je w przychodni mają, więc nie trzeba kupować samemu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry