reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad maluszkami

hej mamusie! :)

używacie już pampersów nr 2 ? ja kupiłam już "2", ale nie jestem zadowolona - te pampersy nie mają już "dziurek" wchłaniających kupki, wszystko pozostaje na powierzchni! buu

reklama
no wlasnie dzis chcialam kupic ...
jak to nie maja dziurek???????????!!!!!!!
myslalam ze beda takie same jak 1 tylko nieco wieksze!

Ja używam od miwsiąca już 2 i pomimo tego, że nie mają dziurek jestem z nich zadowolona. Pati nie miała żadnych podrażnień skóry  :)

anian pisze:
Ja używam od miwsiąca już 2 i pomimo tego, że nie mają dziurek jestem z nich zadowolona. Pati nie miała żadnych podrażnień skóry :)

Agata też nie ma podrażnień, chodzi o to, że kupka się nie wchłania i zostaje na pupci ;)
w jedynkach pupka była czysta

no wlasnie ja tez kupilam i sa do niczego,maly az plywa w kupie,wczoraj wzielismy na probe happy i sa za male
musimy brac juz 3 :laugh:
a i pampersy nr 2 tez za male
za to pieluchy z tesco (fioletowe) sa calkiem niezle

reklama
ja mmam huggiesy ale tą serię z postaciami z kubiusiua puchatka i jestem baaardzo zadowolona i nawet dostałyśmy gratisa w postaci maskotki klapouszka :D

Do góry